Geriye sadece Ekran Kartı kalıyor. Onları da bu sene içinde tamamlarsın
Ekran kartını hemen alma. Elinde ki ekran kartı ile veya işlemcinin içinde ki GPU ile idare et. Yakın zamanda hem AMD hem de Nvidia tarafından yeni mimariler piyasaya sürülecek o zaman bütçene uygun olan yeni çıkacak ekran kartlarından birini alırsın. Kasayı ne yaptın?
Geriye sadece Ekran Kartı kalıyor. Onları da bu sene içinde tamamlarsın
Ekran kartını hemen alma. Elinde ki ekran kartı ile veya işlemcinin içinde ki GPU ile idare et. Yakın zamanda hem AMD hem de Nvidia tarafından yeni mimariler piyasaya sürülecek o zaman bütçene uygun olan yeni çıkacak ekran kartlarından birini alırsın. Kasayı ne yaptın?
@Alperenx3 Dostum Anakart o kadar ısıya dayanamaz ki yoksa o sıcaklıkta kesinlikle yanmıştı. Büyük ihtimalle program yanlış ölçüyor. AIDA64'ün güncel olan en son sürümünü kurup da tekrar bir teste tabi tutma imkanın var mı?
@Alperenx3 Dostum Anakart o kadar ısıya dayanamaz ki yoksa o sıcaklıkta kesinlikle yanmıştı. Büyük ihtimalle program yanlış ölçüyor. AIDA64'ün güncel olan en son sürümünü kurup da tekrar bir teste tabi tutma imkanın var mı?
Yukarıya baktım ve ne yazık ki zamanında buraya yetişememişim. Geçmiş olsun. Büyük hata yaptın. İleride ekran kartı almayacaksan ne yazık ne yazık. Bu arada 9600GT'yi kullanma. İ3'ün içindeki GPU, 9600'den daha iyi performans verecektir.
Herhangi bir hata yapmadın için rahat olsun. Elinde ki bütçeyi en iyi şekilde değerlendirdin. Ekran kartını şimdi alsaydın ileride pişman olma ihtimalin olacaktı çünkü yakın zamanda AMD tarafında Polaris, Nvidia tarafında Pascal mimarili ekran kartları piyasaya gelecek. Uygun fiyata iyi ekran kartları çıkarsa o zaman ki bütçene göre bir değerlendirme yaparsın. Diğer bileşenler düşük olduktan sonra ekran kartın yüksek olsa bile tam verim alamazsın. O yüzden toplanacak bir bilgisayarda ilk başta İşlemci, Anakart ve Ram seçilmelidir. Bu bütçeye de en iyisi ancak bu kadar olurdu. Almış olduğun bileşenler hem bileşenler hem şuan için güncel hem de ileriye dönüktür.
Önce diyorsunuz ki toplanmayan bir PC'de ilk işlemci, RAM seçilmeli, sonra i3 almışsınız iyi yapmışsınız. APU'nun içindeki GPU i3'ün içindeki HD530'dan daha iyi yalnız.
Önce diyorsunuz ki toplanmayan bir PC'de ilk işlemci, RAM seçilmeli, sonra i3 almışsınız iyi yapmışsınız. APU'nun içindeki GPU i3'ün içindeki HD530'dan daha iyi yalnız.