AMD A10 7870K Sistemde Görüntü Gelmemesi Sorunu

Mertb4kiee

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Dün PC'yi temizledim ve geri taktım. Termal macun bitmiş gibiydi tozları vardı sadece. Bende elimde olmadığı için geri taktım ve bugün çalıştırdığımda monitöre ekran gelmiyor, monitör ışığı yanıp sönüyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?
PC:
AMD A10 7870K
MSI A68HM E33 V2
Corsair 4x2 2400 MHz RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun sürmeden mi taktın işlemciyi? Eğer öyleyse ısınmadan dolayı yapıyor olabilir. Onun dışında RAM'lerden birini sök. Yine görüntü alamazsan diğerini tak.

RAM’lerin hepsini tek tek ayrı soketlerde denedim çözülmedi. Isınmadan olduğunu düşünmüyorum çünkü sistemi yeni açınca görüntü gelmiyor. Ne kadar ısınabilir ki?

Kırmızı işaretli CPU kablosunu takarak dene.

Dosya Ekleri

• Image1524847286.314311.jpg
    301,1 KB · Görüntüleme: 62
Söküp tekrar tak bütün kabloları demeyi düşünüyorum ama onu da yapmışsındır diye düşünüyorum. Aklıma gelen başka birşey yok.

Söküp tekrar tak bütün kabloları demeyi düşünüyorum ama onu da yapmışsındır diye düşünüyorum. Aklıma gelen başka birşey yok.

Bilgisayarı temizlerken çıkardığım kablolar anakartın güç kablosu, işlemcinin güç kablosu, SSD, HDD. Acaba SSD ve HDD kablosunu yanlış takmam yüzünden olabilir mi? Birde anakart işlemciyi görmüyor olabilir mi?

Ekranda yazı falan yazıyor mu? Nasıl bir ekran alıyorsun? BIOS'a girebiliyor musun?

Eki Görüntüle 294228[/QUOTE]
Böyle oradaki kırmızı ışık 1 saniye ara ile yanıp sönüyor. Ama bilgisayarı kapatınca bu süre 3-4 saniye oluyor.

HDD kablosunu sökerek dene. İşletim sistemi SSD'dedir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…