G4560 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 1.604 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2018 #21 O fiyata alacağın ürünler benzer kalitede olur zaten. Herhangi birini alabilirsin.
Mertb4kiee Kilopat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2018 #22 G4560 dedi: O fiyata alacağın ürünler benzer kalitede olur zaten. Herhangi birini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ederse ne yapmalıyım? Bir bileşen bozulmuş olabilir mi?
G4560 dedi: O fiyata alacağın ürünler benzer kalitede olur zaten. Herhangi birini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ederse ne yapmalıyım? Bir bileşen bozulmuş olabilir mi?
G4560 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 1.604 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2018 #23 Bence çözülür. Kolay kolay bozulmaz diye düşünüyorum. Ama uzun süre açık bıraktıysan zarar görme ihtimali var.
Bence çözülür. Kolay kolay bozulmaz diye düşünüyorum. Ama uzun süre açık bıraktıysan zarar görme ihtimali var.
Görkem Gülyeşil Hectopat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2018 #24 Ben termal macunla alakalı olacağını sanmıyorum ekran gelmemesinin
Mertb4kiee Kilopat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2018 #25 Görkem Gülyeşil dedi: Ben termal macunla alakalı olacağını sanmıyorum ekran gelmemesinin Genişletmek için tıkla... Neyden alakalı o zaman? Bende bilgisayarın düğmesine bastığım an ısınacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var.
Görkem Gülyeşil dedi: Ben termal macunla alakalı olacağını sanmıyorum ekran gelmemesinin Genişletmek için tıkla... Neyden alakalı o zaman? Bende bilgisayarın düğmesine bastığım an ısınacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var.
Görkem Gülyeşil Hectopat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2018 #26 Mertb4kiee dedi: Görkem Gülyeşil dedi: Ben termal macunla alakalı olacağını sanmıyorum ekran gelmemesinin Genişletmek için tıkla... Neyden alakalı o zaman? Bende bilgisayarın düğmesine bastığım an ısınacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Ram,power supply demekten başka birşey gelmiyor aklıma, yada işlemciyi bi kontrol edin düzgün yönüne göre takıp takmadığınıza
Mertb4kiee dedi: Görkem Gülyeşil dedi: Ben termal macunla alakalı olacağını sanmıyorum ekran gelmemesinin Genişletmek için tıkla... Neyden alakalı o zaman? Bende bilgisayarın düğmesine bastığım an ısınacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Ram,power supply demekten başka birşey gelmiyor aklıma, yada işlemciyi bi kontrol edin düzgün yönüne göre takıp takmadığınıza
Z zettacyx rev2.0 Hectopat Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 606 28 Nisan 2018 #27 Belki sistem reset atmış olabilir bende de olmuştu.
Mertb4kiee Kilopat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2018 #28 Silinen üye dedi: Belki sistem reset atmış olabilir bende de olmuştu. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Silinen üye dedi: Belki sistem reset atmış olabilir bende de olmuştu. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Z zettacyx rev2.0 Hectopat Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 606 28 Nisan 2018 #29 Ben BIOS' tan ayarladım. APU olarak kullanıyordum ama bir sorun oldu ve ayarlar Default' a döndü. Başka ekran kartıyla tekrar ayarlamak zorunda kaldım.
Ben BIOS' tan ayarladım. APU olarak kullanıyordum ama bir sorun oldu ve ayarlar Default' a döndü. Başka ekran kartıyla tekrar ayarlamak zorunda kaldım.
Mertb4kiee Kilopat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2018 #30 İşlemciyi çıkarttım, geri taktım ve çalıştırdığımda böyle bir ekran geliyor ne yapmalıyım?