AMD A10-7870K Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

Mustafa-GL

Hectopat
Daha fazla  
Technopat'ın 1500 TL'lik sistemini almaya karar verdim. 2200 TL'lik bütçem var. Genel olarak CS:GO, modlu Minecraft, GTA V, Battlefield 3 oynayacağım. Ekran kartı olarak biraz daha gelişmiş bir şey almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Madem 2200 tl bütçeniz var, şöyle bir sistem çok daha işinize yarayacaktır diye düşünüyorum.

1.png

Ama şunu söylemeyi unutmuşum monitörde alacağım 300 TL gibi bir şey kalıyor geriye. Sizce ekran kartı eklemeli miyim ?

APU Sistemlere ekran kartı eklemenin şuan için pekte bir manası yok, içindeki ekran kartı ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.2016 da çıkacak olan yeni nesil ekran kartları düşünülebilir. Ama daha çok performans istiyorum diyorsanız da zaten APU değil, normal bir oyun sistemi toplamalısınız.

APU Sistemdeki ekran kartıyla sizin ek alacağınız ( Mesela gtx 750 ti gibi ) kartları birleştirseniz de pek bir performans artışı sağlamaz.
Monitör olarak tavsiyem ; Samsung 21.5" S22d300hy Led Monitör Siyah 5ms Hdmi 382 - n11.com
HDMI çıkışlı, 21.5 yeterli bir ekrandır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı