AMD A10 7870K Tabanlı Sistem Ne Kadar Eder?

Alper1441

Kilopat
Aşağıdaki donanımların fiyatları ne kadar eder?

AMD A10 7870K APU işlemci
OC yapılabilir bir anakart ama ismini unuttum.
2x4GB 2133Mhz DDR3 RAM
Dark marka hava akışı ve tipi bu sistem için yeterli olan. Ön mikrofon girişi bozuk olan kasa
400W PSU
Bu sistem düşük ayarda BF1'i 30-40 FPS, GTA 5'i 55-65FPS oynatabilen bir sistemdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende A10-7890K var çok etmiyor. Söyleyeyim satacaksan zor satarsın. Alacaksan çok verme.
Birde harici bir ekran kartı yoksa GTA 5'i 55-65 FPS arası oynatması imkansız. Kendi gözlerimle tanık oldum.
Emin misin? Ben GTA 5 oynamıştım bi ara FPS'i test etmek için 5
Bende A10-7890K var çok etmiyor. Söyleyeyim satacaksan zor satarsın. Alacaksan çok verme.
Birde harici bir ekran kartı yoksa GTA 5'i 55-65 FPS arası oynatması imkansız. Kendi gözlerimle tanık oldum.
Uzun bir süre oldu ama ben 60FPS oynayabildiğimi hatırlıyorum. En düşük ayarlarda GTA 5 gibi optimizasyonu iyi bir oyunda overclocklu 7870K'nın 60FPS oynatması normal diye düşünüyorum.
Hatta Teknopat videosunu çekmişti 1080p'de 30FPS almışlardı.

Emin misin? Ben GTA 5 oynamıştım bi ara FPS'i test etmek için 5

Uzun bir süre oldu ama ben 60FPS oynayabildiğimi hatırlıyorum. En düşük ayarlarda GTA 5 gibi optimizasyonu iyi bir oyunda overclocklu 7870K'nın 60FPS oynatması normal diye düşünüyorum.

Hatta Teknopat videosunu çekmişti 1080p'de 30FPS almışlardı.
Hocam, bende bile A10-7890K var ben o değerleri alamıyorum sen nasıl alabiliyorsun? Medium ayarlarda yani GTA 5'in verdiği en düşük ayarlarda 30FPS - 40FPS arası git gel yapıyordu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı