AMD A10 7870K Tabanlı Sistem Toplama

yunussr1

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Ben bilgisayar toplamadan fazla anlamıyorum.
1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat
Toplandıgı gibi toplamayı düşünüyorum ama RAM ve kasanın aynısını bulamadım. Onun yerine farklı bir şey olsa olur mu? Sizin de önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GSKILL 8GB (2x4) TRIDENT X 2400 MHZ CL 10 DUAL KIT RAM <== BU RAMİ KESİNLİKLE ALMANI ÖNERİRİM. Technopat'ın kullandığı ramler ile aynı özellikteler ve geçikme süresi olan "CL" daha düşük yani bu daha iyi olduğunu gösterir.
EVEREST RANGE-7 PEAK-650W USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA <== Çok az fiyat farkıyla o kasa yerine bunu öneririm, 650 W ve şık tasarımıyla Frisby den çok daha iyidir. Kalite farkı da var.
SEAGATE 3.5'' 1TB BARRACUDA SATA 64 MB CACHE 7200 RPM HARDDISK <=== Aynı fiyattalar ancak bu harddiskin teknik özellikleri daha iyi.

Geri kalanlar tamam gözüküyor. Bende bu pc yi toplayacağım 1-2 aya ve sana verdiğim linklerdeki parçaları kullanacağım

LG 21.5'' 22M37A GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR Benim de alacağım uygun fiyatlı Full HD Led Monitör fiyatına göre gayet kaliteli bir monitör eğer monitör de alacaksan kesinlikle tavsiye ederim.

Frisby ve Everest asla alma. Hele ki PSU'lu modellerini asla ve asla alma. Toshiba HDD sevmiyorum. WD 1TB BLUE al. Sistemini 2400Mhz odaklı kurman daha iyi olur. Kingston SSD yerine de SAMSUNG veya Corsair düşünebilirsin.

Ve 1500 tl ye toplayacağın en uygun pc de bu olur başka bir pc düşünme kesinlikle al şuan günümüzdeki tüm oyunları oynayabilirsin ama belli başlı olanları 720p low da oynamak zorundasın. Onlar da optimizasyon ve yüksek grafikli oyunlardan kaynaklanıyor onun haricinde çoğu kaliteli oyunları 1080p de oynamak mümkün.

Frisby ve Everest asla alma. Hele ki PSU'lu modellerini asla ve asla alma. Toshiba HDD sevmiyorum. WD 1TB BLUE al. Sistemini 2400Mhz odaklı kurman daha iyi olur. Kingston SSD yerine de SAMSUNG veya Corsair düşünebilirsin.

Peki everest neden almamalıyız başında bir olay mı geçti bununla ilgili?

dedigin gibi yaptım Teşekkürederim ama diger cavapta verdigi biraz tuhaf oldu sorunmu cıkıyor sistemde yoksa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…