AMD A10 7870K ve MSI GTX960 Sistem Toplama

ulasyurdugül2

Hectopat
Yer
Kırşehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Teknobiyotiği hepiniz duymuşsunuzdur. Ben de orada gezinirken hazır sistem gördüm AMD-Nvidia olarak, şaşırdım yani ilk kez görüyorum ve bir o kadar da sevindim çünkü AMD işlemciler çok ucuz ve A serisinin performansları çok iyi ben de hemen bir PC topladım, muhtemelen bu yaza alırım. Sistemde herhangi bir sıkıntı yok. Benim gibi gerçek bir f/p bilgisayarı almak isteyen bakabilir bu konuya. Şimdi tahmin ediyorum herkes bana PSU düşük diyebilir araştırdım, sistem yaklaşık olarak 368w tüketiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
[/QUOTE]
Sistemi yazın almak için sonbaharda konu açmanız mantıksız olmuş sistemi alacağınız zaman konu açınız.
Haklısın ama ben sistemi sormak için vs açmadım konuyu hani hep düz mantıkla topluyor artık gençler intel nvidia, amd radeon hep böyle gidiyor. Bu yüzden insanlar artık amd nvidia olmaz diyor e nasıl olmaz kullanan var, satışı var, montajı var. Ben şimdi alacak olsam hergangi bir soru sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…