AMD A10 78890K 500W Sistem R7 370 2 GB Uyumu

Can Yıldızz

Kilopat
Daha fazla  
  • AMD A10 7890K APU grafik işlemci (2 GB bellek ayrıldı)
  • MSI A68HM-E33 V2 Anakart
  • 2x8 16 GB 2400 MHz XMP Bellek
  • 500W PSU
Bu sisteme MSI R7 370 Gaming 2G 2 GB 256 Bit 2x DVI HDMI DP DX12 takabılır mıyım? Takabılırsem BIOS'tan herhangı bır ayar yapmam gerekır mi? Tesekkur ederım.

Ekran kartı takıldığı zaman benim bildiğim Apu'nun içindeki grafik çekirdekleri kapanıyor. (dual graphic olmadığı sürece) Yok Dual Graphic olsun dersen R7 250 felan kullanmanız gerekiyor(işlemcinin içindeki grafik kısmı ile uyumlu olması için)

Hocam R7 serisinden herhangi bir ekran kartı ile dual graphic yapılıyor çünkü Apu da R7 grafik yongası var. Yani R7 370 ile dual graphic yapılıyor

Hocam R7 serisinden herhangi bir ekran kartı ile dual graphic yapılıyor çünkü Apu da R7 grafik yongası var.

Hocam direk ekran kartını tak görüntü kablonu ekran kartına tak readon ayarlarında dual graphic aç keyfine bak

Hem r7 250 gibi berbat bir performans olmaz yani ekrana yükleme sorunları vs gelmez

Her R7 ile yapılamıyor çekirdekleri farklı maalesef AMD nin içerisindeki çekirdeklerle ilgili yazıları var 250 ve 240 uyumlu yazıyordu.

ustam tesekkur ederım , yarın alacagım ekran kartını . peki bios tan grafik işlemciye verdiğimz 2gb bellek dursun mu yınede

gta 4 farcry 4 ets2 ats rahat oynamak istiyorumda bütçemde bu karta izin verıyor suan

Öncelikle Dual Graphics çok sorunlu. Bunun geliştirilmesi gerek. Yapılması önerilmiyor. Ayrıca R7 370 ile DG yapamazsınız.

yok zaten yapmak istemiyorum sadece ekran kartını kullanmak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…