AMD A10 7890K alınmalı mı ?

lucha

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar şuan AMD A8 7600 kullanıyorum, 1050 Ti ekran kartım var. 8 GB 1600 MHz RAM var. A10 7890K alsam ve RAM'i de 12 GB'a çıkarsam sizce oyunlarda özellikle PUBG’de FPS artışı olur mu ? Şu anda A8 darboğaz yapıyor A10 ile bu sorun ortadan kalkar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal sorun devam eder. İkinci el Intel işlemcilere yönelmeniz çok daha iyi olacaktır. Çok fazla masrafa girmeden ikinci el 4. nesil bir i5 işlemci ve H81 yongalı bir anakart işinizi tam olarak görür. Tabi RAM takviyesi de artık gerekli.

Forumda darboğaz yaşayanlar olmuş o işlemciyle. Sizin zaten bellek frekansınız da düşük 1600 iş yapmaz. Benim işlemciyi idare eder anca siz en yüksek frekansı neyse onu alın işlemciyi de alın sistemi OC ile darboğazdan kurtarabilirsiniz fakat değer mi ? Bence değmez, apu sisteminizi satın Ryzen tabanlı sistem dizin ekran kartınız zaten var hiç pişman olmazsınız.

Ryzen 3 lü ddr4 ram li bir anakart üçlüsü önerir misiniz ? Yeterli olur mu ? Fiyat ne kadar olur en ucuz ve en iyi iş yapacak şekilde ?

1000-1200 civarı üçlü için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…