Çözüldü AMD A10 7890K Ekran kartsız çift monitör çalıştırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
VGA çoklayıcı ile bağladım iki ekranda da aynı görüntüyü aldım. Windows + P Genişlet yaptım olmadı, ekran çözünürlüğünden algıla tanımlaya bastım sadece bir tanesini görüyor.
Sistemim şu:
Nerede hata yapıyorum?
İki monitör ve kasa aynı prizden elektrik alıyor ve hepsi açık olunca ekranda titreme oluyor bunun bir zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
VGA çoklayıcı ile adı üzerinde görüntüyü sadece çoklayabilirsiniz. Ekran görüntüsü genişletemesiniz.
Ekranları farklı ekran olarak algılamaz.Anakartınızın "Çoklu VGA çıkış desteği : DVI/RGB ports " desteği var. Monitörlerden bir tanesini DVI çıkışına diğerini de VGA çıkışına bağlarsanız 1 ve 2 olmak üzere iki monitörünüz olur ki böyle bir durumda genişletebilirsiniz.
VGA çoklayıcı ile adı üzerinde görüntüyü sadece çoklayabilirsiniz. Ekran görüntüsü genişletemesiniz.
Ekranları farklı ekran olarak algılamaz.Anakartınızın "Çoklu VGA çıkış desteği : DVI/RGB ports " desteği var. Monitörlerden bir tanesini DVI çıkışına diğerini de VGA çıkışına bağlarsanız 1 ve 2 olmak üzere iki monitörünüz olur ki böyle bir durumda genişletebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı