Çözüldü AMD A10 7890K Ekran kartsız çift monitör çalıştırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
VGA çoklayıcı ile bağladım iki ekranda da aynı görüntüyü aldım. Windows + P Genişlet yaptım olmadı, ekran çözünürlüğünden algıla tanımlaya bastım sadece bir tanesini görüyor.
Sistemim şu:
Nerede hata yapıyorum?
İki monitör ve kasa aynı prizden elektrik alıyor ve hepsi açık olunca ekranda titreme oluyor bunun bir zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
VGA çoklayıcı ile adı üzerinde görüntüyü sadece çoklayabilirsiniz. Ekran görüntüsü genişletemesiniz.
Ekranları farklı ekran olarak algılamaz.Anakartınızın "Çoklu VGA çıkış desteği : DVI/RGB ports " desteği var. Monitörlerden bir tanesini DVI çıkışına diğerini de VGA çıkışına bağlarsanız 1 ve 2 olmak üzere iki monitörünüz olur ki böyle bir durumda genişletebilirsiniz.
VGA çoklayıcı ile adı üzerinde görüntüyü sadece çoklayabilirsiniz. Ekran görüntüsü genişletemesiniz.
Ekranları farklı ekran olarak algılamaz.Anakartınızın "Çoklu VGA çıkış desteği : DVI/RGB ports " desteği var. Monitörlerden bir tanesini DVI çıkışına diğerini de VGA çıkışına bağlarsanız 1 ve 2 olmak üzere iki monitörünüz olur ki böyle bir durumda genişletebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…