AMD A10 7890K + MSI R9 380 4 GB vs Intel i3 6100 + MSI R9 380 4 GB

Provlant

Hectopat
Daha fazla  
Recep Baltaş'ın yaptığı 1500 TL'lik APU sistem sadece ekran kartı MSI R9 380 4 GB eklenmiş ve Intel i3 6100 tabanlı sistem ise MSI H110 Pro-VD ve RAM'i HyperX Fury 2133 MHz 8 GB oluşan sistem SSD'ler HDD falan aynı sorum şu bu iki sistemden hangisinde daha çok performans alırım oyun için?

Not: Degerlendirme yaparken oyun Dual Graphics destekli oyunlar olsun sonra daha ne önemi kalır :D
Not 2: Bu Dual Graphics hangi oyunlarda desteklidir? Daha çok mudur yoksa daha az mıdır? Pek bilmiyorum, nottan çok soru oldu bu :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Baltaş'ın yaptığı 1500 TL'lik APU sistem sadece ekran kartı MSI R9 380 4 GB eklenmiş ve Intel i3 6100 tabanlı sistem ise MSI H110 Pro-VD ve RAM'i HyperX Fury 2133 MHz 8 GB oluşan sistem SSD'ler HDD falan aynı sorum şu bu iki sistemden hangisinde daha çok performans alırım oyun için?

Not: Degerlendirme yaparken oyun Dual Graphics destekli oyunlar olsun sonra daha ne önemi kalır :D
Not 2: Bu Dual Graphics hangi oyunlarda desteklidir? Daha çok mudur yoksa daha az mıdır? Pek bilmiyorum, nottan çok soru oldu bu :D
Her grafik kartı ile Dual Graphics yapamazsınız.

Hocam r7 370 olursa dula graphic olur

Sadece r7 serisi ile dual graphic yapılıyor

bu işlemciyle bazı oyunlarda darboğaz yaparmış 'işlemci istiyen oyunlarda' hiç bir oyunda darboğaz olmaması için en düşük fiyatlı hangi işlemci seçmeliyim fx serisinden de olabilir

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı