AMD A10 7890K sistem toplama

Ayberk Yıldız

Kilopat
Daha fazla  
VATAN BİLGİSAYAR TOPLAMA.png
İtopya Bilgisayar Toplama.png

Merhaba arkadaşlar. Yukarıdaki resimlerde harddisk yok çünkü elimde 1Tb 7200Rpm 32Mb bir harddisk var bunu kullanmak istiyorum. Her neyse yukarıda sistemi topladım 10 15 gün sonra almayı düşünüyorum. Sizin sistem hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi almak istedim bu arada sistemin toplam maliyeti 2.550 TL civarında Size bir sorum var 16 GB RAM yerine 8 GB RAM kullansam nasıl olur? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 239956Eki Görüntüle 239955

Merhaba arkadaşlar. Yukarıdaki resimlerde harddisk yok çünkü elimde 1Tb 7200Rpm 32Mb bir harddisk var bunu kullanmak istiyorum. Her neyse yukarıda sistemi topladım 10 15 gün sonra almayı düşünüyorum. Sizin sistem hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi almak istedim bu arada sistemin toplam maliyeti 2.550 TL civarında Size bir sorum var 16 GB RAM yerine 8 GB RAM kullansam nasıl olur? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Yazık edersin. Şunu al:
upload_2017-6-9_11-29-37.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı