AMD A10 7890K ve GTX 1050Ti darboğaz olur mu?

servet35

Decapat
Arkadaşlar merhaba bilgisayarım bazen parcaları yeniledim yeniledigim parcaları şunlardır anakart kasa SSD ve işlemci soğutucusu sıfır aldım ve taktım aşağıda modeller yazdım sizce bu bilgisayar ekran kartı taksam nasıl olur bir sıkıntı cıkar mı? GTX 1050Ti takmayı düşünüyorum sizce nasıl olur? Tabii ki de sizin tavsiyeler önemli ekran kartı taksam değer mi?
Kingston HyperX Fury 16GB(2x8GB) 1600MHz DDR3
Anakart Asus A88xm-a USB3.1
240 2GB SSD Toshiba
Kasa cooler master masterbox mb501l
AMD A10 7890k
Rampage wind chill-420 120mmx2 fan

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok olmaz ama bence daha ucuza RX570 almanız daha mantıklı olur.(Bu durumda OC yapmanızı tavsiye ederim) RX570'in üzerine çıkmayın ama.

aynen bende de aynı işlemci var ama sistem biraz daha düşük ram 8gb ve ssd yok Gtx 1050 darboğaz yapıyor
Hocam şoyle diyim bilgisayarım anakartı ssd ve işlemci soğutucusu sıfır taktım pc hıc ısınmıyor şuhan ekran kartsız kulanıyorum gercekten cok hızlı işlmci %50%60 en fazla cıkıyor yük altında dedim bitanede ekran kartı takıyım dedim gözümde 1050 ti var ama olmasa 570 takıyım

siz bilirsiniz ama işlemci yüklenen oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…