Mehmet Güngörmüş Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2017 #1 AMD A10-9600P RADEON R5, ~2.4GHz işlemcili bilgisayarımda işlemci 2.6 GHz'nin üstünü hiç görmedim. Sözde 3.1 GHz'e çıkıyor. Ve oyunlarda 1.97 GHz'e sabitleniyor. Kontrolü nasıl ele alırım? İsterseniz geri kalan özellikleri de atarım. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2017
AMD A10-9600P RADEON R5, ~2.4GHz işlemcili bilgisayarımda işlemci 2.6 GHz'nin üstünü hiç görmedim. Sözde 3.1 GHz'e çıkıyor. Ve oyunlarda 1.97 GHz'e sabitleniyor. Kontrolü nasıl ele alırım? İsterseniz geri kalan özellikleri de atarım. Teşekkürler.
mustafa babatürk Hectopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2017 #2 Merhabalar sanırım aynı laptopu kullanıyoruz.Modeli hp ba013-nt benim laptopumun.Yaşadığınız sorunun aynısını yaşıyorum. Oyunlarda 1.97 Ghzde takılıyor ve bu yüzden kasma yapıyor. Bir çözüm bulduysanız benimle yaplaşırsanız çok sevinirim. İyi günler
Merhabalar sanırım aynı laptopu kullanıyoruz.Modeli hp ba013-nt benim laptopumun.Yaşadığınız sorunun aynısını yaşıyorum. Oyunlarda 1.97 Ghzde takılıyor ve bu yüzden kasma yapıyor. Bir çözüm bulduysanız benimle yaplaşırsanız çok sevinirim. İyi günler
-Arda- Hectopat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2017 #3 Mehmet Güngörmüş dedi: AMD A10-9600P RADEON R5, ~2.4GHz işlemcili bilgisayarımda işlemci 2.6 GHz'nin üstünü hiç görmedim. Sözde 3.1 GHz'e çıkıyor. Ve oyunlarda 1.97 GHz'e sabitleniyor. Kontrolü nasıl ele alırım? İsterseniz geri kalan özellikleri de atarım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Mehmet bey bilgisayarınızdan memnun musunuz?
Mehmet Güngörmüş dedi: AMD A10-9600P RADEON R5, ~2.4GHz işlemcili bilgisayarımda işlemci 2.6 GHz'nin üstünü hiç görmedim. Sözde 3.1 GHz'e çıkıyor. Ve oyunlarda 1.97 GHz'e sabitleniyor. Kontrolü nasıl ele alırım? İsterseniz geri kalan özellikleri de atarım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Mehmet bey bilgisayarınızdan memnun musunuz?
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 17 Ağustos 2017 #4 Mehmet Güngörmüş dedi: AMD A10-9600P RADEON R5, ~2.4GHz işlemcili bilgisayarımda işlemci 2.6 GHz'nin üstünü hiç görmedim. Sözde 3.1 GHz'e çıkıyor. Ve oyunlarda 1.97 GHz'e sabitleniyor. Kontrolü nasıl ele alırım? İsterseniz geri kalan özellikleri de atarım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Uygulama veya oyun açıp işlemci frekans bilgilerine görev yöneticisinden mi bakıyorsunuz?
Mehmet Güngörmüş dedi: AMD A10-9600P RADEON R5, ~2.4GHz işlemcili bilgisayarımda işlemci 2.6 GHz'nin üstünü hiç görmedim. Sözde 3.1 GHz'e çıkıyor. Ve oyunlarda 1.97 GHz'e sabitleniyor. Kontrolü nasıl ele alırım? İsterseniz geri kalan özellikleri de atarım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Uygulama veya oyun açıp işlemci frekans bilgilerine görev yöneticisinden mi bakıyorsunuz?
Mehmet Güngörmüş Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2017 #5 -Arda- dedi: Mehmet bey bilgisayarınızdan memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... oyun oykayacak isen sakın alma. iş için rahat kulanırsın hafif güzel ama kesinlikle oyun için değil. Pitbull dedi: Uygulama veya oyun açıp işlemci frekans bilgilerine görev yöneticisinden mi bakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet
-Arda- dedi: Mehmet bey bilgisayarınızdan memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... oyun oykayacak isen sakın alma. iş için rahat kulanırsın hafif güzel ama kesinlikle oyun için değil. Pitbull dedi: Uygulama veya oyun açıp işlemci frekans bilgilerine görev yöneticisinden mi bakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 20 Ağustos 2017 #6 Siz masaüstüne döndüğünüz an hemen frekans düşer. Cihazda hiç bir sorun yok.
-Arda- Hectopat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2017 #7 Mehmet Güngörmüş dedi: oyun oykayacak isen sakın alma. iş için rahat kulanırsın hafif güzel ama kesinlikle oyun için değil. evet Genişletmek için tıkla... Kendime değil ama yakınıma alacağım CS:GO türü oyunlarda kaç FPS veriyor. Isınma sorunumuz var mı? Pitbull dedi: Siz masaüstüne döndüğünüz an hemen frekans düşer. Cihazda hiç bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde hangi program ile hızı kontrol edeceğiz?
Mehmet Güngörmüş dedi: oyun oykayacak isen sakın alma. iş için rahat kulanırsın hafif güzel ama kesinlikle oyun için değil. evet Genişletmek için tıkla... Kendime değil ama yakınıma alacağım CS:GO türü oyunlarda kaç FPS veriyor. Isınma sorunumuz var mı? Pitbull dedi: Siz masaüstüne döndüğünüz an hemen frekans düşer. Cihazda hiç bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde hangi program ile hızı kontrol edeceğiz?
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 20 Ağustos 2017 #8 -Arda- dedi: Kendime değil ama yakınıma alacağım CS:GO türü oyunlarda kaç FPS veriyor. Isınma sorunumuz var mı? Oyun içinde hangi program ile hızı kontrol edeceğiz? Genişletmek için tıkla... Tüm donanımı gösteren yazılımlar var. Oyun içi FPS/CPU/GPU/RAM kullanımı gösteren program
-Arda- dedi: Kendime değil ama yakınıma alacağım CS:GO türü oyunlarda kaç FPS veriyor. Isınma sorunumuz var mı? Oyun içinde hangi program ile hızı kontrol edeceğiz? Genişletmek için tıkla... Tüm donanımı gösteren yazılımlar var. Oyun içi FPS/CPU/GPU/RAM kullanımı gösteren program
-Arda- Hectopat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2017 #9 Pitbull dedi: Tüm donanımı gösteren yazılımlar var. Oyun içi FPS/CPU/GPU/RAM kullanımı gösteren program Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner içinde CPU hızı seçeneği yok.
Pitbull dedi: Tüm donanımı gösteren yazılımlar var. Oyun içi FPS/CPU/GPU/RAM kullanımı gösteren program Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner içinde CPU hızı seçeneği yok.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 20 Ağustos 2017 #10 -Arda- dedi: MSI Afterburner içinde CPU hızı seçeneği yok. Genişletmek için tıkla... CPU %100 olarak çalıştığında maxsimum turbo frekansına gelmiş demektir.
-Arda- dedi: MSI Afterburner içinde CPU hızı seçeneği yok. Genişletmek için tıkla... CPU %100 olarak çalıştığında maxsimum turbo frekansına gelmiş demektir.