AMD A10-9600P Sürücü Sorunu

merterden19

Megapat
Daha fazla  
Elimize çok ucuz bir fiyata bu işlemciye sahip bir cihaz geçti.
Ancak cihazda bir sorun var. AMD' nin sitesinden en son çıkan sürücüyü indirip kuruyorum. Kurarken mavi ekran hatası veriyor.
Yaklaşık 10 kez temiz kurulum yaptım. Bir keresinde de şöyle bir durum oldu.
Aygıt yöneticisinde ekran bağdaştırıcıları kısmında harici ekran kartının üzerinde sarı ünlem işareti vardı. Sanırım yüklenmiş ama hatalı yüklenmişti. Güncelleyici bir programla veya manuel olarak kurmaya çalıştığımızda tekrar mavi ekran hatası veriyor. AMD' nin otomatik sürücü güncelleyici yazılımı ile yapmaya çalıştık yine mavi ekran hatası verdi.
Yanlış hatırlamıyorsam harici ekran kartı R8 M445DX olması lazım.

Bu cihazın elimize ucuz geçme sebebi. Cihazın eski sahibi oyun oynarken sinirleniyor duvara fırlatıyor cihazı.
Duvara fırlatma sonucu kasa tamamen parçalanıyor, alt kasa kısmen sağlam. Ekran tamamen gidiyor.
Harici monitöre bağlayarak işlem yapmaya çalıştık.
Eğer sistem düzelirse komple kasa ve ekran takılacak. Acaba tahminim duvara attığında ekran kartına veya işlemciye hasar geldi mi? Çünkü yonga, işlemci veya ekran kartı kurarken bilgisayar gidiyor.

İlk kez AMD işlemcili bir dizüstü bilgisayara kurulum yapıyorum acaba bunların bir sırası mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…