TahaCann Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #31 İlatem dedi: APU alma kanka, ben sordum foruma al dediler aşırı pişman oldum, tek tek topla üşenme. Genişletmek için tıkla... Bende pc var ona ram fln alsam daha azmı tutar??
İlatem dedi: APU alma kanka, ben sordum foruma al dediler aşırı pişman oldum, tek tek topla üşenme. Genişletmek için tıkla... Bende pc var ona ram fln alsam daha azmı tutar??
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 24 Nisan 2022 #32 TahaCann dedi: Bende PC var ona RAM falan alsam daha azmı tutar? Genişletmek için tıkla... Özelliklerine göre değişir 20 yıllık ise masraf yapmaya değmez ki her şeyde RAM'la çözülmüyor ne yazık ki.
TahaCann dedi: Bende PC var ona RAM falan alsam daha azmı tutar? Genişletmek için tıkla... Özelliklerine göre değişir 20 yıllık ise masraf yapmaya değmez ki her şeyde RAM'la çözülmüyor ne yazık ki.
TahaCann Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #33 İlatem dedi: Özelliklerine göre değişir 20 yıllık ise masraf yapmaya değmez ki her şeyde RAM'la çözülmüyor ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı anakart ram işlemci çok şey var İlatem dedi: Özelliklerine göre değişir 20 yıllık ise masraf yapmaya değmez ki her şeyde RAM'la çözülmüyor ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Yeni kasa alsammı yoksa Abi 500den başlıyo ucuzu yokmu Shinyapo LXXIV dedi: Arkadaşın attığı i5 650 sisteme bir GTX 460 bulabilirseniz ekleyin. O zaman oynayabilirsiniz fakat Zula'nın optimizasyonu kötü. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 24 Nisan 2022
İlatem dedi: Özelliklerine göre değişir 20 yıllık ise masraf yapmaya değmez ki her şeyde RAM'la çözülmüyor ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı anakart ram işlemci çok şey var İlatem dedi: Özelliklerine göre değişir 20 yıllık ise masraf yapmaya değmez ki her şeyde RAM'la çözülmüyor ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Yeni kasa alsammı yoksa Abi 500den başlıyo ucuzu yokmu Shinyapo LXXIV dedi: Arkadaşın attığı i5 650 sisteme bir GTX 460 bulabilirseniz ekleyin. O zaman oynayabilirsiniz fakat Zula'nın optimizasyonu kötü. Genişletmek için tıkla...
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 24 Nisan 2022 #34 TahaCann dedi: Ekran kartı anakart ram işlemci çok şey var Genişletmek için tıkla... Modelleri ne?
TahaCann Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #35 İlatem dedi: Modelleri ne? Genişletmek için tıkla... Valla hi hiç bilmiyorum sadece ekran kartı işlemci ram in adlarini biliyorum
İlatem dedi: Modelleri ne? Genişletmek için tıkla... Valla hi hiç bilmiyorum sadece ekran kartı işlemci ram in adlarini biliyorum