AMD A10 ve GTX 1050 BF1 Düşük FPS

BF1 multiplayer aşırı şekilde işlemciye yük bindirir.
4GHZ x3440 ve 1660ti ile işlemci kullanımım 1080p ultra ayarlarda %100lere ulaşıyordu ki RAM miktarımda 8GB bu da yetersiz oyunu açıp maça girdiğimde 7880mb RAM kullanımına çıkıyordu hatta arkadaki sıcaklık ölçme programlarımı kapatıyordu bilgisayar.
GTX1050 ve o işlemci ile hangi çözünürlük ve ayarlarda oynuyorsunuz? 1080p de 1050gücüne göre normal zaten aldığınız FPS.
 
Son düzenleme:
RAM'in düşük düşük olduğu için bu sefer VRAM'e yükleniyor. O da düşük. BF1 zaten işlemciyi resmen sömüren bir oyun. İşlemci de çok iyi değil, normal o değerler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı