Başlıkta belirttiğim gibi uzun zamandır bu problemi yaşıyorum. Oyunlarda düşük FPS sorunu beni çıldırtacak kıvama geldi. Çareyi en son foruma konu açmakta buldum. Knight Online oynarken bile 40 FPS üstüne çıkmıyor. Artık bu sistemi alarak kandırıldığımı düşünmeye başladım. YouTube'da videolar izliyorum yüksek FPS alıyorlar. Yeni format attım yardımcı olabilecek birisi var mı Discord adresim mevcut sabaha kadar buradayım.
Evet sistem laptop yardımcı programlar ile ekran kartını güncelledim zaten bir iki video izleyerek ayarlarını da yaptım ancak sorun devam ediyor. Oyun da güncel.
Sürücüleri Driver Booster ile kurmuştum dün gece bir format attım oynu FPS'i normale döndü ancak görev yöneticisini açtığımda Sistem Kesintileri diye birşey CPU'yu %100 kullanıyor gözüküyor 4-5 saniye sonra %0'a düşüyor.
Sürücüleri Driver Booster ile kurmuştum dün gece bir format attım oynu FPS'i normale döndü ancak görev yöneticisini açtığımda sistem kesintileri diye bir şey CPU'yu %100 kullanıyor gözüküyor 4-5 saniye sonra %0'a düşüyor.
Formattan sonra kendim kurdum zaten ama bu seferde sistem kesintileri diye birşey arka planda CPU'yu %100 kullanıyor Windows 7 kurmayı düşünüyorum artık
Formattan sonra kendim kurdum zaten ama bu seferde sistem kesintileri diye birşey arka planda CPU'yu %100 kullanıyor Windows 7 kurmayı düşünüyorum artık