Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Ben RAM takviyesi yapmak istiyorum ama bilgisayardan pek anlamam. Şu anki bilgisayarım dizüstü ve 2 tane RAM yatağı var. Halihazırda olan RAM'in markası Samsung ve 4 GB bir RAM. Ben bu PC'ye en fazla ne kadar RAM takabilirim? 8 GB takabilir miyim ya da iki tane 8'lik almak mantıklı mı? Ayrıca işe yarar mı bilmem ama PC 64 Bit, 1,90 GHz 667 MHz ve belleğin yanında DDR3 yazıyor. Okuduğunuz için teşekkürler.
Samsung M471B5273DH0-CH9 4 GB 2Rx8 PC3-10600S-09-11-F3 1333 MHz DDR3 Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
RAM'iniz bu. En fazla kaç GB takabilirsiniz bilmiyorum.
Samsung M471B5273DH0-CH9 4 GB 2Rx8 PC3-10600S-09-11-F3 1333 MHz DDR3 Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
RAM'iniz bu. En fazla kaç GB takabilirsiniz bilmiyorum.
M.2, SATA SSD'ye göre daha iyi diye biliyorum ama benim laptop HP gavilion G6 series olduğu için (biraz eski) M.2 sorun olabilir diye biliyorum ve SSD'den pek anlamam dizüstü bilgisayara takılabilir değil mi?
M.2, SATA SSD'ye göre daha iyi diye biliyorum ama benim laptop HP gavilion G6 series olduğu için (biraz eski) M.2 sorun olabilir diye biliyorum ve SSD'den pek anlamam dizüstü bilgisayara takılabilir değil mi?