O işlemciye overclock yapamazsınız.Dostlar iyi geceler, Windows 8.1 kullanıyorum, işlemci için overclock programı önerir misiniz?
AMD A4-3300M
Hocam AMD'nin kendi yazılımından yapılıyordu, yapmıştım.O işlemciye overclock yapamazsınız.
Ben mobil işlemcilere yapılmıyor diye biliyorum.Hocam AMD'nin kendi yazılımından yapılıyordu, yapmıştım.
Hocam ben 1.90 GHz'den, 2.30 GHz çıkardım ama, eski sürüm de kaldı başka program lazım.Ben mobil işlemcilere yapılmıyor diye biliyorum.
O sanırım overclock değil, boost gibi bir şey.Hocam ben 1.90 GHz'den, 2.30 GHz çıkardım ama, eski sürüm de kaldı başka program lazım.
Hocam overclock'tu, kendisi otomatik yaptı hatta tek tek voltaj değerlerini denedi.O sanırım overclock değil, boost gibi bir şey.
Kendisi yaptıysa boost olmuş oluyor, zaten işlemcinin hızı 2.5 GHZ'ye çıkıyor boost devreye girdiğinide.Hocam overclock'tu, kendisi otomatik yaptı hatta tek tek voltaj değerlerini denedi.
Ha o zaman iyi, bunu başka nerden yapabilirim hocam?Kendisi yaptıysa boost olmuş oluyor, zaten işlemcinin hızı 2.5 GHZ'ye çıkıyor boost devreye girdiğinide.
Yapabiliyorsan BIOStan yapamıyorsan MSI Afterburnerden.Ha o zaman iyi, bunu başka nerden yapabilirim hocam?
@AlperInferno Hocam bilginiz varsa yardım eder misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.