w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.936 Makaleler 1 Çözümler 18 6 Ocak 2023 #11 AlperInferno dedi: Yapabiliyorsan BIOStan yapamıyorsan MSI Afterburnerden. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem laptop ve maalesef BIOStan yapılmıyor, MSI AfterBurnerden nasıl yapabilirim?
AlperInferno dedi: Yapabiliyorsan BIOStan yapamıyorsan MSI Afterburnerden. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem laptop ve maalesef BIOStan yapılmıyor, MSI AfterBurnerden nasıl yapabilirim?
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.677 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #12 w1llard dedi: Hocam sistem laptop ve maalesef BIOStan yapılmıyor, MSI AfterBurnerden nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Googleye yaz çıkar.
w1llard dedi: Hocam sistem laptop ve maalesef BIOStan yapılmıyor, MSI AfterBurnerden nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Googleye yaz çıkar.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.936 Makaleler 1 Çözümler 18 6 Ocak 2023 #13 AlperInferno dedi: Googleye yaz çıkar. Genişletmek için tıkla... Peki hocam, teşekkür ederim adamsınız. AlperInferno dedi: Googleye yaz çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam goggle yazdığım zaman hep ekran kartı üzerine çıkıyor, hiç birin de CPU üzerine yok. Son düzenleme: 6 Ocak 2023
AlperInferno dedi: Googleye yaz çıkar. Genişletmek için tıkla... Peki hocam, teşekkür ederim adamsınız. AlperInferno dedi: Googleye yaz çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam goggle yazdığım zaman hep ekran kartı üzerine çıkıyor, hiç birin de CPU üzerine yok.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.677 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #14 w1llard dedi: Peki hocam, teşekkür ederim adamsınız. Hocam goggle yazdığım zaman hep ekran kartı üzerine çıkıyor, hiç birin de CPU üzerine yok. Genişletmek için tıkla... Hocam yardım edemiyeceğim kussura bakmayın anakartım arızalandı onunla ilgileniyorum.
w1llard dedi: Peki hocam, teşekkür ederim adamsınız. Hocam goggle yazdığım zaman hep ekran kartı üzerine çıkıyor, hiç birin de CPU üzerine yok. Genişletmek için tıkla... Hocam yardım edemiyeceğim kussura bakmayın anakartım arızalandı onunla ilgileniyorum.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.936 Makaleler 1 Çözümler 18 6 Ocak 2023 #15 AlperInferno dedi: Hocam yardım edemiyeceğim kussura bakmayın anakartım arızalandı onunla ilgileniyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, sorun yok, geçmiş olsun.
AlperInferno dedi: Hocam yardım edemiyeceğim kussura bakmayın anakartım arızalandı onunla ilgileniyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, sorun yok, geçmiş olsun.