C Chargİt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2017 #1 AMD A4-4000 işlemcim var, ben bu işlemciye GT 1030 almayı düşünüyorum. Monitörüm 1080P olacak. Darboğaz yaşanır mı?
AMD A4-4000 işlemcim var, ben bu işlemciye GT 1030 almayı düşünüyorum. Monitörüm 1080P olacak. Darboğaz yaşanır mı?
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.057 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2017 #2 Darboğaz olacağını sanmıyorum. Yine de en sağlıklısı (varsa) testlerine bakın. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2017
C Chargİt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2017 #4 Mr.Acar dedi: 1080P'de az da olsa yapar. Genişletmek için tıkla... eSpor oyunları oynayacağım sıkıntı yapar mı?
Mr.Acar dedi: 1080P'de az da olsa yapar. Genişletmek için tıkla... eSpor oyunları oynayacağım sıkıntı yapar mı?
sanliturk Hectopat Katılım 16 Mart 2017 Mesajlar 545 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ceh 3 Eylül 2017 #6 Yapmaz ama APU'nun yanına harici GPU takmak çok mantıklı olmuyor. Onun yerine APU'yu satıp saf işlemci almak daha mutlu eder.
Yapmaz ama APU'nun yanına harici GPU takmak çok mantıklı olmuyor. Onun yerine APU'yu satıp saf işlemci almak daha mutlu eder.
E Eden Dust Ziyaretçi 3 Eylül 2017 #7 Zaten başka hangi kartı alabilirsin ki? Darboğaz olacak diye GT 710 mu alsın arkadaş şimdi? Al dostum bir sorun olmaz.
Zaten başka hangi kartı alabilirsin ki? Darboğaz olacak diye GT 710 mu alsın arkadaş şimdi? Al dostum bir sorun olmaz.
C Chargİt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2017 #8 furkankaboglu dedi: Yapmaz ama APU'nun yanına harici GPU takmak çok mantıklı olmuyor. Onun yerine APU'yu satıp saf işlemci almak daha mutlu eder. Genişletmek için tıkla... Anakartım FM2-A55M-E33. Ben daha saf bir işlemci bulamadım. Almak için de anakart değiştirmek falan gerekiyor.
furkankaboglu dedi: Yapmaz ama APU'nun yanına harici GPU takmak çok mantıklı olmuyor. Onun yerine APU'yu satıp saf işlemci almak daha mutlu eder. Genişletmek için tıkla... Anakartım FM2-A55M-E33. Ben daha saf bir işlemci bulamadım. Almak için de anakart değiştirmek falan gerekiyor.
E Eden Dust Ziyaretçi 3 Eylül 2017 #9 Chargİt dedi: Anakartım FM2-A55M-E33. Ben daha saf bir işlemci bulamadım. Almak için de anakart değiştirmek falan gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anakartı değiştirmene gerek yok. Kartı takıp kullanabilirsin.
Chargİt dedi: Anakartım FM2-A55M-E33. Ben daha saf bir işlemci bulamadım. Almak için de anakart değiştirmek falan gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anakartı değiştirmene gerek yok. Kartı takıp kullanabilirsin.
C Chargİt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2017 #10 Evie Frye dedi: Anakartı değiştirmene gerek yok. Kartı takıp kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... GT 1030 alıyorum o zaman hocam.
Evie Frye dedi: Anakartı değiştirmene gerek yok. Kartı takıp kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... GT 1030 alıyorum o zaman hocam.