K kalfeselam Hectopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #31 Bios pilini cikardim 1dk felan bekledim gene siyah erkanda Silinen üye dedi: RAM slotlarını teker teker deneyin değiştirip. Genişletmek için tıkla...
Bios pilini cikardim 1dk felan bekledim gene siyah erkanda Silinen üye dedi: RAM slotlarını teker teker deneyin değiştirip. Genişletmek için tıkla...
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.454 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 18 Haziran 2019 #32 kalfeselam dedi: Bios pilini cikardim 1dk felan bekledim gene siyah erkanda Genişletmek için tıkla... RAM'lerin yerlerini değiştirin, BİOS pilini çıkarıp 5 Dakika bekleyin.
kalfeselam dedi: Bios pilini cikardim 1dk felan bekledim gene siyah erkanda Genişletmek için tıkla... RAM'lerin yerlerini değiştirin, BİOS pilini çıkarıp 5 Dakika bekleyin.
K kalfeselam Hectopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #33 Silinen üye dedi: RAM'lerin yerlerini değiştirin, BİOS pilini çıkarıp 5 Dakika bekleyin. Genişletmek için tıkla... 1dk bekledim cikardum ywrlerini degistirdim yok gene ayni bisa 70tl gittimi simdi
Silinen üye dedi: RAM'lerin yerlerini değiştirin, BİOS pilini çıkarıp 5 Dakika bekleyin. Genişletmek için tıkla... 1dk bekledim cikardum ywrlerini degistirdim yok gene ayni bisa 70tl gittimi simdi
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.454 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 18 Haziran 2019 #34 kalfeselam dedi: 1dk bekledim cikardum ywrlerini degistirdim yok gene ayni bisa 70tl gittimi simdi Genişletmek için tıkla... Hocam 1 Dk bekleme 5 Dk bekle bi. Eski RAM'ini çıkart yeni aldığını tek çalıştırmayı dene.
kalfeselam dedi: 1dk bekledim cikardum ywrlerini degistirdim yok gene ayni bisa 70tl gittimi simdi Genişletmek için tıkla... Hocam 1 Dk bekleme 5 Dk bekle bi. Eski RAM'ini çıkart yeni aldığını tek çalıştırmayı dene.
K kalfeselam Hectopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #35 Tamam simdi deniyoruk Silinen üye dedi: Hocam 1 Dk bekleme 5 Dk bekle bi. Eski RAM'ini çıkart yeni aldığını tek çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla...
Tamam simdi deniyoruk Silinen üye dedi: Hocam 1 Dk bekleme 5 Dk bekle bi. Eski RAM'ini çıkart yeni aldığını tek çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla...
K kalfeselam Hectopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #36 Silinen üye dedi: Hocam 1 Dk bekleme 5 Dk bekle bi. Eski RAM'ini çıkart yeni aldığını tek çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla... Yol gene ayni siyah ekranda kaliyor
Silinen üye dedi: Hocam 1 Dk bekleme 5 Dk bekle bi. Eski RAM'ini çıkart yeni aldığını tek çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla... Yol gene ayni siyah ekranda kaliyor
K kalfeselam Hectopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #37 Rica etsem yardimci olsaniz bilgisayarci bi abi var sey dedi desteklemiyordur dedi napacam ben ya bosa para verdik Silinen üye dedi: Hocam 1 Dk bekleme 5 Dk bekle bi. Eski RAM'ini çıkart yeni aldığını tek çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla...
Rica etsem yardimci olsaniz bilgisayarci bi abi var sey dedi desteklemiyordur dedi napacam ben ya bosa para verdik Silinen üye dedi: Hocam 1 Dk bekleme 5 Dk bekle bi. Eski RAM'ini çıkart yeni aldığını tek çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla...
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.454 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 18 Haziran 2019 #38 kalfeselam dedi: Rica etsem yardimci olsaniz bilgisayarci bi abi var sey dedi desteklemiyordur dedi napacam ben ya bosa para verdik Genişletmek için tıkla... Göremeden yardımcı olamam hocam, Sadece yeni aldığınız RAM'i taktınız mı?
kalfeselam dedi: Rica etsem yardimci olsaniz bilgisayarci bi abi var sey dedi desteklemiyordur dedi napacam ben ya bosa para verdik Genişletmek için tıkla... Göremeden yardımcı olamam hocam, Sadece yeni aldığınız RAM'i taktınız mı?
K kalfeselam Hectopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #39 İkisini takiyorum acilmiyor tek yeni aldigimi takiyorim acilmiyor benimkini takinca aciliyor bi telefon yada baska biryer verseniz arasam sizi yada foto atsam lutfen bi sekilde yardimci olunuz Silinen üye dedi: Göremeden yardımcı olamam hocam, Sadece yeni aldığınız RAM'i taktınız mı? Genişletmek için tıkla...
İkisini takiyorum acilmiyor tek yeni aldigimi takiyorim acilmiyor benimkini takinca aciliyor bi telefon yada baska biryer verseniz arasam sizi yada foto atsam lutfen bi sekilde yardimci olunuz Silinen üye dedi: Göremeden yardımcı olamam hocam, Sadece yeni aldığınız RAM'i taktınız mı? Genişletmek için tıkla...
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.454 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 18 Haziran 2019 #40 İnstagram üzerinden yazın(Sookyun_shin_002).