K kalfeselam Hectopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #41 Silinen üye dedi: İnstagram üzerinden yazın(Sookyun_shin_002). Genişletmek için tıkla... İstek attim selamkalfe.07
Silinen üye dedi: İnstagram üzerinden yazın(Sookyun_shin_002). Genişletmek için tıkla... İstek attim selamkalfe.07
K kalfeselam Hectopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #42 Silinen üye dedi: İnstagram üzerinden yazın(Sookyun_shin_002). Genişletmek için tıkla... Mesajda yazdım istek yerinde olur
Silinen üye dedi: İnstagram üzerinden yazın(Sookyun_shin_002). Genişletmek için tıkla... Mesajda yazdım istek yerinde olur
Coffe Lake Kilopat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 704 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Miami Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Site Tasarımcılığı 19 Haziran 2019 #43 Anakartınız nedir? Eski belleği takıp BIOS güncellemesi yaptıktan sonra tekrar dener misin? Eski kullandığın belleğin özelliklerini yazar mısın? Sorun BIOS ayarlarında olabilir.
Anakartınız nedir? Eski belleği takıp BIOS güncellemesi yaptıktan sonra tekrar dener misin? Eski kullandığın belleğin özelliklerini yazar mısın? Sorun BIOS ayarlarında olabilir.