Amd a4 4000 İşlemcili sistem tavsiyesi

kardeşim son bir şey daha bu sistemi ben google'a yaza yaza bulamıyorum linkleriyle atsan zahmet olmazsa ?

Toplamda 970 tl civarında bir sistem olucak monitör le dahil olarak. O önerdigim monitör kendim kullanıyorum gerçekten güzel monitör. 1600X900 çözünürlüğe sahip. Sabret olur inş zamanla acele etme. Paranı götürüpte a4 a6 tıya verme.A8 i yanlış bilmiyorsam 4 çekirdekli. İdeal en azından.Hd8570 gpuya sahip bir işlemci.Lol de fps iyi alırsın.

çok sağol

Kardeşim sistem tavsiye ederken bir bak her şey tamam mı diye . Sonra güç kaynağı olmayan sistem topluyorsunuz .

Kardeşim sistem tavsiye ederken bir bak her şey tamam mı diye . Sonra güç kaynağı olmayan sistem topluyorsunuz .

illaki 300 - 350 w psu'su vardır. Ne yani ekran kartı olmayan sisteme 500 w psu mu önereyim.

Dostum arkadaşa bir sor öyle öner eğer yoksa ne olacak . Sana bir tavsiyede bulunacağım , Technopat Sosyal Kurallarını okuyup mesaj at . Türkçeyi düzgün kullanmaya özen gösterelim. Hem ban yemezsin hem de Türkçeye katkıda bulunmuş olursun . .

Bu samimiyet nereden geliyor ? O zaman bahsettiğin forum kurallarını bazen yöneticilerde okusun. Bana ceza veren birçok yönetici eksik harf yanlış telaffuzda kullandığını gördüm. Sen oyuncağınla oyna. Power Suppley o kadar dert değil. Olur insanlık halidir. Sazan gibi atlanılacak bir şey değildir. Ama unuttuğum şeyi de sen düzelt. Çok biliyorsanda yaz. 400W lık veya 300W lık PSU yeterlidir. Harakiri yapma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncak falan ayıp oluyor , burada bir şey unutmuşsun söyledik . İkincisi biz burada Technopat ailesiyiz ve samimi olmalıyız belli bir yere kadar tabi ki . Sadece dostum dedik diye bu kadar celallenme . Sadece hatırlatma yaptım . Bunun bir tartışma olmaması için uzatmayalım fazla . İyi geceler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…