Niye FX6300? Başka işlemciler yok mu? Şahsen yerinizde olsam almazdım.Evet biliyorum anakart işlemci değiştireceğim işlemci çok fark eder mi? Ya da kasayı komple satıp ikinci el fx6300 toplayacağım sıfırdan
Fiyat olarak makul geldi sizin öneriniz nedir acaba ve neden almazsınız?Niye FX6300? Başka işlemciler yok mu? Şahsen yerinizde olsam almazdım.
AMD Ryzen serisi hariç tavsiye etmiyorum.Fiyat olarak makul geldi sizin öneriniz nedir acaba ve neden almazsınız?
ga f2a55m ds2 bu anakart x4 için uyumlu mu acaba bir de fx önermeme nedeniniz nedir acaba? Sıkıntılı bir işlemci mi?AMD Ryzen serisi hariç tavsiye etmiyorum.
Bulabilirseniz X4 880K alabilirsiniz, en güçlü FM2 sokete sahip işlemci.
Uyumludur.ga f2a55m ds2 bu anakart x4 için uyumlu mu acaba bir de fx önermeme nedeniniz nedir acaba? Sıkıntılı bir işlemci mi?
Ekran kartı alıp kullanacağım işlemci sıkıntı çıkarır mı? İkinci el fiyatlarını sıfıra yakın yazmışlar200GE ve A320 alın ikinci elden bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.