TonBaligi55 Kilopat Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 302 Çözümler 3 18 Şubat 2021 #1 Merhabalar. Yeni RAM aldım. Anakart üzerinde 2 slot var. İlk önce iki RAM'i birlikte taktım bilgisayar açılıyor ama sadece fanlar dönüyor ekrana bir şey gelmiyor, klavye mouse ışıkları vs yanmıyor. Yaptığım adımlar şöyle: İki RAM'i birlikte takıp denedim açılmadı. Yenisini çıkardım, eskisi takılıyken açıldı. Eskisini çıkarıp yenisini 1. slota taktım açılmadı. Eskisi çıkıkken yenisini 2. slota taktım açılmadı. Slotta bozukluk var mı diye bakmak için eski RAM'i önce 1'e sonra 2'ye taktım açıldı ikisinde de. İki RAM'i de birlikte ilk taktığım şekliyle değil de slotları değiştirerek taktım yine açılmadı. İki RAM'i de çıkardım yine aynı şekil oldu açılmadı. Eski RAM yanlışım yoksa şu: Kingston 4GB 1333MHz DDR3 KVR13N9S8/4 RAM Bellek Fiyatları Yeni RAM: Kingston KVR13N9S8/4 4 GB DDR3 1333 MHz PC Bellek Fiyatları ve Özellikleri Anakart: A68HM-K|Anakart|ASUS Türkiye, Anakart - Hepsiburada İşlemcim: AMD A4-4000 İşlemci Son düzenleme: 18 Şubat 2021
Merhabalar. Yeni RAM aldım. Anakart üzerinde 2 slot var. İlk önce iki RAM'i birlikte taktım bilgisayar açılıyor ama sadece fanlar dönüyor ekrana bir şey gelmiyor, klavye mouse ışıkları vs yanmıyor. Yaptığım adımlar şöyle: İki RAM'i birlikte takıp denedim açılmadı. Yenisini çıkardım, eskisi takılıyken açıldı. Eskisini çıkarıp yenisini 1. slota taktım açılmadı. Eskisi çıkıkken yenisini 2. slota taktım açılmadı. Slotta bozukluk var mı diye bakmak için eski RAM'i önce 1'e sonra 2'ye taktım açıldı ikisinde de. İki RAM'i de birlikte ilk taktığım şekliyle değil de slotları değiştirerek taktım yine açılmadı. İki RAM'i de çıkardım yine aynı şekil oldu açılmadı. Eski RAM yanlışım yoksa şu: Kingston 4GB 1333MHz DDR3 KVR13N9S8/4 RAM Bellek Fiyatları Yeni RAM: Kingston KVR13N9S8/4 4 GB DDR3 1333 MHz PC Bellek Fiyatları ve Özellikleri Anakart: A68HM-K|Anakart|ASUS Türkiye, Anakart - Hepsiburada İşlemcim: AMD A4-4000 İşlemci
Ö Ömer123456 Centipat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 Yer Evren 19 Şubat 2021 #2 TonBaligi55 dedi: Eskisini çıkarıp yenisini 1. slota taktım açılmadı. Eskisi çıkıkken yenisini 2. slota taktım açılmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman yeni RAM'in bozuktur. Artı 0 Eksi
TonBaligi55 dedi: Eskisini çıkarıp yenisini 1. slota taktım açılmadı. Eskisi çıkıkken yenisini 2. slota taktım açılmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman yeni RAM'in bozuktur.
KS KS TonBaligi55 Kilopat Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 302 Çözümler 3 19 Şubat 2021 #3 Ömer123456 dedi: O zaman yeni RAM'in bozuktur. Genişletmek için tıkla... İade edicem. Sanırım öyle. Artı 0 Eksi