mrtkgnoztrk
Centipat
Merhaba arkadaşlar, benim bir laptobum var ve mükemmel derecede kötü olduğu için çok sıkıntı çekiyorum. Discord'dan konuşurken falan işlemci %100 falan oluyor. İğrenç derecede bir kasma oluyor. Sanıyorum ki işlemcimin gerçekten çok kötü olması. Şimdi W7 Home Premium var bende ve gerçekten çok kötü bir şekilde kasıyor. Discord'dan konuşurken Google Chrome veya Opera gibi tarayıcıları açmak eziyet. Video izlerken sürekli donuyor ve ses sürekli olarak takıla takıla gidiyor. Bunun sebebinin işlemcim olduğu yönünde düşünüyorum.
PC özellikleri;
AMD A4-4300M APU işlemcim var (2 çekirdek lanet olsunki)
8 GB RAM'im var ama GHz değerlerini bilmiyorum.
Ekran kartı olarak, AMD Radeon HD 7420G var ve 2. ekran kartım ise AMD Radeon HD 4600M Series (normalde 4670M ama onu güncelleyip 4670 yaptığım zaman programı falan çalışmıyor, ayarlama falan yapamıyorum)
500GB Harddiskim var.
Şimdi sizlere sorum şu, Windows 8.1 sürümlerinden hangisini yüklersem en iyi şekilde, olabilecek en az şekilde bilgisayar yük bindirmiş olurum? Sizin başka bir sürüm öneriniz varsa ona da bakabilirim. Bir arkadaşım bana W8.1 yüklememi önerdi ama sürüm olarak çok kararsızım. Lütfen bana yardım edin işlemcim gerçekten çöpten öte bir şey çok kötü durumdayım ya.
PC özellikleri;
AMD A4-4300M APU işlemcim var (2 çekirdek lanet olsunki)
8 GB RAM'im var ama GHz değerlerini bilmiyorum.
Ekran kartı olarak, AMD Radeon HD 7420G var ve 2. ekran kartım ise AMD Radeon HD 4600M Series (normalde 4670M ama onu güncelleyip 4670 yaptığım zaman programı falan çalışmıyor, ayarlama falan yapamıyorum)
500GB Harddiskim var.
Şimdi sizlere sorum şu, Windows 8.1 sürümlerinden hangisini yüklersem en iyi şekilde, olabilecek en az şekilde bilgisayar yük bindirmiş olurum? Sizin başka bir sürüm öneriniz varsa ona da bakabilirim. Bir arkadaşım bana W8.1 yüklememi önerdi ama sürüm olarak çok kararsızım. Lütfen bana yardım edin işlemcim gerçekten çöpten öte bir şey çok kötü durumdayım ya.