Amd A4 4400 işlemci ile GTX 750 darboğaz yapar mı? Bir süre sonra yeni sistem toplayacağım fakat şimdilik böyle idare etmek zorundayım. 5 ay para biriktirmem gerek istediğim sistem için. Yardımcı olabilir misiniz? Bana zararı olur mu bunun, yani işlemci ile ekran kartı arasında anlaşmazlık olur mu?
Oynadığım oyun Dead by Daylight. A4 4400 işlemci ve R7 240 ekran kartı düşük ayarlarda bile oyun donuyor. Kayda değer bir gelişim olur mu sizce? Sırf bu yüzden alıyorum bir süre beni idare etsin diye.
Kullandığım ram ddr3 8 gb toplam 4GB 2 adet elimde bulunan. Fakat 3500 tl biriktirip yeni sistem toplamak istiyorum 3-4 ay sonra elime geçicek sistem.
Şuanda sipariş ettiğim ekran kartı işlemciye darboğaz yapar mı onu merak ediyorum. Sizce nasıl olur?
Kullandığım ram ddr3 8 gb toplam 4GB 2 adet elimde bulunan. Fakat 3500 tl biriktirip yeni sistem toplamak istiyorum 3-4 ay sonra elime geçicek sistem.
Şuanda sipariş ettiğim ekran kartı işlemciye darboğaz yapar mı onu merak ediyorum. Sizce nasıl olur?
Sence bir problem olur mu bilgi verebilir misin?
Bu arada darboğaza uğradı işlemcim hiç bir faydası olmadı. Konu kilitlensin lütfen.
Konu kilitlenebilir mi ?