AMD A4 4400 ile GTX750 Darboğaz Yapar mı?

Serin Seyhan

Hectopat
Amd A4 4400 işlemci ile GTX 750 darboğaz yapar mı? Bir süre sonra yeni sistem toplayacağım fakat şimdilik böyle idare etmek zorundayım. 5 ay para biriktirmem gerek istediğim sistem için. Yardımcı olabilir misiniz? Bana zararı olur mu bunun, yani işlemci ile ekran kartı arasında anlaşmazlık olur mu?

Oynadığım oyun Dead by Daylight. A4 4400 işlemci ve R7 240 ekran kartı düşük ayarlarda bile oyun donuyor. Kayda değer bir gelişim olur mu sizce? Sırf bu yüzden alıyorum bir süre beni idare etsin diye.

Şuan kullandığım sistem:

A4 4400 İşlemci
R7 240 ekran kartı
8 GB RAM
350 PSU

Oynadığım oyunun istediği sistem de şu:

İşlemci: Intel Core i3 4170 or AMD FX 8120
Ekran kartı: DX11 Compatible GeForce GTX 460 1GB or AMD HD 6850 1GB
Ram: 8 GB RAM

Hiç bir bilgim yok donanım hakkında yardımcı olmanızı bekleyeceğim. Şimdiden teşekkür ederim dostlarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sistem DDR kaç? Ona göre RAM'i saklayın diyeceğim. 350W güç kaynağını ve eğer DDR3 ve üstü ise RAM'i saklayın. Sonra yeni işlemci ve anakart alın.
Kullandığım ram ddr3 8 gb toplam 4GB 2 adet elimde bulunan. Fakat 3500 tl biriktirip yeni sistem toplamak istiyorum 3-4 ay sonra elime geçicek sistem.
Şuanda sipariş ettiğim ekran kartı işlemciye darboğaz yapar mı onu merak ediyorum. Sizce nasıl olur?

Kullandığım ram ddr3 8 gb toplam 4GB 2 adet elimde bulunan. Fakat 3500 tl biriktirip yeni sistem toplamak istiyorum 3-4 ay sonra elime geçicek sistem.
Şuanda sipariş ettiğim ekran kartı işlemciye darboğaz yapar mı onu merak ediyorum. Sizce nasıl olur?
Hangi kartı sipariş ettiniz? RAM miktari ideal, saklayabilirsiniz. 350W PSU kaliteli ise yetecektir, kalitesiz ise değişim gerekir.

Sipariş ettiğim ekran kartı: ASUS GTX750 1GB 128BİT GDDR5
İşlemcim: amd a4-4000 apu 3.00ghz

Sence bir problem olur mu bilgi verebilir misin?
Bu arada darboğaza uğradı işlemcim hiç bir faydası olmadı. Konu kilitlensin lütfen.
Konu kilitlenebilir mi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı