Ascendency
Hectopat
- Makaleler
- 3
Arkadaşımın adına konu açıyorum. Ağaçları falan silmeye yarayan GTA San Andreas'ı ek modlarla 10 FPS alarak oynuyordu. Güncel driverleri kurdurdum ve 60 FPS alıyor ama CPU sıcaklığı çok yüksek. Yapabileceğimiz bir şey var mı? Isınma sorunu driverleri yükledikten sonra olmaya başladı. (Driver Booster falan kullanmadık, AMD'nin resmi sitesinden el ile yükledik.)
İşlemci:
AMD A4-6210 APU with AMD Radeon R3 Graphics.
Ek olarak sistemde 2 tane ekran kartı var yazıyor ama oyunlarda aktifleştiremedik. Modellerinin ne olduğunu unuttum. AMD kullanmadığımdan nasıl aktifleştirebileceğimi bilmiyorum. GTA San Andreas'te ekran kartı seçme ayarı yok. .
Harici olarak AMD R5 M230 ekran kartı var ama GTA San Andreas onu kullanmıyor. Nasıl kullanmasını sağlayabiliriz?
İşlemci:
AMD A4-6210 APU with AMD Radeon R3 Graphics.
Ek olarak sistemde 2 tane ekran kartı var yazıyor ama oyunlarda aktifleştiremedik. Modellerinin ne olduğunu unuttum. AMD kullanmadığımdan nasıl aktifleştirebileceğimi bilmiyorum. GTA San Andreas'te ekran kartı seçme ayarı yok. .
Harici olarak AMD R5 M230 ekran kartı var ama GTA San Andreas onu kullanmıyor. Nasıl kullanmasını sağlayabiliriz?
Son düzenleme: