AMD A4-6210 APU'lu laptopa harici ekran kartı takma

JosephBey

Hectopat
Merhabalar, AMD A4-6210 APU'lu sisteme sahip eski bir dizüstü bilgisayarım var. Oyunlarda düşük FPS alıyorum, bu sisteme harici bir ekran kartı takmak istiyorum. Yapılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, AMD A4-6210 APU'lu sisteme sahip eski bir dizüstü bilgisayarım var. Oyunlarda düşük FPS alıyorum, bu sisteme harici bir ekran kartı takmak istiyorum. Yapılabilir mi?

Hocam o laptopa masraf yapmayin. İslemciniz berbat dencek kadar kotu.
Laptopun kasasini vs deleceksiniz bir ton ince iscilik var degmeyecegini dusunuyorum.

Alakasız olacak ama hangi oyunlarda kaç FPS alıyorsun?
Bilgisayarım sağolsun çok fazla oyun oynatmıyor, CS:GO, League of Legends ve Minecraft oynayabiliyorum. CS:GO ve League of Legends'de 20-25 FPS arası alıyorum. Minecraft'ta 30-40 FPS arası değişiyor.
Hocam o laptopa masraf yapmayin. İslemciniz berbat dencek kadar kotu.
Laptopun kasasini vs deleceksiniz bir ton ince iscilik var degmeyecegini dusunuyorum.
Yeni bir sistem toplamak isterdim, bütçem de var fakat gelecek sene YKS'ye hazırlanacağım. Bu yüzden oyunlara çok fazla vakit ayırabileceğimi düşünmüyorum. Beni en azından 1 yıl idare etmesi için harici ekran kartı takarak sistemimi biraz daha yukarıya çekmeyi düşünüyordum.

Laptopa harici ekran kartını nasıl alıp nasıl takacaksınız? Harici ekran kartı olsa bile bu çok istisnai durumlarda değiştirilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…