AMD A4 6300 Sistem Toplama

ismailakyag0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu an elimde bilgisayarım var ama çok yavaş bir bilgisayar bende herşeyi sıfırdan almaya karar verdim. Vatan'ın sitesine girip bişeyler baktım ilk toplayışım olacak sizce bu parçalar uyumlumu her parçaya en fazla 160TL bütçe ayırabildim. Bilgisayarda oyun pek oynamam LOL, Counter Strike, Minecraft gibi oyunlar oynarım genellikle müzik kaydı için kullanıcam. (ses kartım var)

A4 6300.png

ASUS A58M.png

G.Skill 4 GB.png

GT 630.png

Başka bir parça almam gerekiyor mu sizce kasa, harddisk, soğutucu, güç kaynağım var.
Bunlar çok kötüyse idare etmezse lütfen sizde tavsiyede bulunun dediğim gibi her parça için en fazla 160TL.
Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok dengesiz bir sistem olmuş. Anakart, işlemci, RAM ve ekran kartı için ayırabileceğiniz bütçeyi belirtebilirseniz yardımcı olabiliriz. Bu arada İntel anakarta AMD işlemci takmayı mı düşünüyorsunuz?..

Dediğim gibi bu konularda daha çok yeniyim bir şey bilmiyorum.

FM2+.png

Burada amd yazdığı için seçtim bu ana kartı yanlış olmuş herhalde. Siz ne önerirsiniz her parça 160TL'den olsa 5 adet parça (Anakart Ram vs) 800TL bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
soket 1150 anakarta amd işlemci? Hangi anakarta işlemci geleceğini bimiyorsan yanda filtreme seçeneğinde amd olanını seçip ve soket tiplerinin uyuşup uyuşmadığına bakarak seçim yapabilirsin?
Anladın beni bu şekilde yönlendirirseniz daha iyi şeyler yapabilirim teşekkürler.

Eki Görüntüle 48119 Şu şekilde toplarsan belirttiğin oyunları rahat açar.
Ekran kartını biraz daha düşüremezmiyiz ben her parçayı ayrı ayrı zamanalrda alıcam 160TL olarak elimde toplu bir para yok malesef.

Anladın beni bu şekilde yönlendirirseniz daha iyi şeyler yapabilirim teşekkürler.

Ekran kartını biraz daha düşüremezmiyiz ben her parçayı ayrı ayrı zamanalrda alıcam 160TL olarak elimde toplu bir para yok malesef.

Bence para biriktir öyle al. Çünkü daha düşük modeller performans açısından hiç iyi değiller. Biraz daha sabretsen senin için daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı