AMD A4-6300 ve Asus A68HM-K uyumlu mu?

a4-6300-ah68hmk.jpg

Bakınız : A68HM-K | Anakart | ASUS Türkiye

İşlemci hakkında pek yazılacak uzun bir konu yok. AMD AM3 Athlon II x2 250 ve Intel LGA 775 Core 2 Duo e8400 işlemci performansında diyebiliriz. Fazladan içinde bulunan dahili ekran kartı (AMD Radeon HD 8370D IGP) var. Onunla da yapabileceğiniz ancak video izleme. 1080p videolarda sıkıntısız. 4K test etmedim. 4K video açıyor diye biliyorum, ama yanılıyor olabilirim. Dahili ekran kartının oyun performansını işlemciyi aldığım ilk gün test ettim ve eski GT 630 harici ekran kartımı hemen geri taktım :) 720p bile oyunları dahili ekran kartı ile zor oynarsınız. Bu işlemci ile yapabilecekleriniz fiyatına göre iyi. Benim gibi çok oyun oynamayan, internette gezinmek amaçlı kullananlar için ideal. Bunlardan başka da aklıma gelen yok.

Yeni sistem toplayacaksanız ve oyun için ben işlemciyi tavsiye etmem. Diğer APU işlemcileri de öyle. Karar sizin :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı