AMD A6-3420M 6520G ve 7450M Driver

sHawes

Hectopat
Sistemimi Windows 10'dan Windows 7'ye çevirdim. çünkü hem FPS (30-20) hem ekran kartı kullanımım 0. Şimdi driverları nasıl kurmalıyım? Beni yönlendirir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunların aynisi bendede var ekran kartı yükseltilirmi yani farklı ekran kartı takılırmı..

AMD A6-3420M 1.5 GHz(6520G ekran kartı)512MB.
4x2 RAM.
AMD HD 7450M 1 GB.
HP
Probook 4535S.
Win 7 ult 64 Bit.
Bilgisayarının sitesine marka modelini gir en uygun driver orada bulacaksın .ben ı kadar aradım . Araştırdım. Çözüm orada. Boşuna başka yerde arama o linkler hep hikaye..

Bilgisayarının sitesine marka modelini gir en uygun driver orada bulacaksın. Ben ı kadar aradım. Araştırdım. Çözüm orada. Boşuna başka yerde arama o linkler hep hikaye.

Boş yorum yapıyorsunuz. Üzerinden 8 ay geçmiş ve sonrasında olumsuz cevap yapılmamış bir konuyu yeniden canlandırmanın bir mantığı yok. Ayrıca verdiğim sürücüler zaten ürün için uygun olan resmi sürücüler.

Bunların aynisi bende de var ekran kartı yükseltilir mi yani farklı ekran kartı takılır mı?

Cihaz laptop. Ekran kartını değiştiremezsiniz.

Boş yorum değil 6 ay önce yazılmış bende 2 hafta önce baktım bu gün bile aynı problem ile karşılaşan olmuştur. Bu bilgi en gerçek olanı çok araştırdım. Çözüm bu amd bile ilgilenmiyor. Sitesindeki driverler uyumlu olmuyor. Neyse sana göre olabilir ben çözümümü bu şekilde buldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…