AMD A6-3420M laptop GTA 5 açar mı?

Makaleler
3
Yer
Malatyaa
Daha fazla  
Arkadaşlar bir laptobum var özellikleri biraz kötü.

RAM: 4 GB DDR3.

Ekran kartı:7600m/6520g (AMD)

İşlemci: AMD Radeon 3420M.

Ve 2 şey daha sormak istiyorum:
1-RAM takviyesi ile GTA 5 açar mı?
2-Hangisi benim gerçek ekran kartım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir laptobum var özellikleri biraz kötü.

RAM: 4 GB DDR3.

Ekran kartı:7600m/6520g (AMD)

İşlemci: AMD Radeon 3420M.

Ve 2 şey daha sormak istiyorum:
1-RAM takviyesi ile GTA 5 açar mı?
2-Hangisi benim gerçek ekran kartım?
Açacağını sanmıyorum. Ram takviyesi ile de GTA 5'i açamaz ama bilgisayar için iyi olur. SSD de takabilirsin.
Bu arada ekran kartı 6520g

Evet 120 gb ssd var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda açıyor arkadaşım gölgeleri kapatırsam daha iyi 35-40 fps alacağımı söyledi. Gta 5 40 tl ye alacaktim fakat boşa da para vermek istemiyorum Gta 5'e.en iyisi minecraft oynamaya devam edeyim :).Konuma cevap verdiğiniz için teşekkürler.

Gölgeleri kapattıktan sonra GTA San Andreas oyna daha iyi hocam 😊 Fakat RAM takviyesi normal olarak kullanımda bilgisayarınız için en iyi çözüm olacaktır.

Benim için grafiğin pek bir önemi yok. Bu pc de Minecraft oynamaktan başka birşey yapmayinca grafiğe takılmıyor insan:).Peki bu pc de ağzı yüzü düzgün oyun oynanırmı öneriniz varmı?

Ekran kartınız ile aynı bilgisayar kullanmadım fakat ben bile takıldığım zaman YouTube de ekran kartı modelimi yazıp oynanan oyundaki FPS bilgilerine ve ayarlarına bakıyorum

Benim için grafiğin pek bir önemi yok. Bu pc de Minecraft oynamaktan başka birşey yapmayinca grafiğe takılmıyor insan:).Peki bu pc de ağzı yüzü düzgün oyun oynanırmı öneriniz varmı?
ETS 2, Asssassin's Creed, Call of Duty, NFS MW, Blur, Prototype. Bu oyunları tercih edebilirsin. Tabi 2 ile 3. oyunun farklı farklı serisi var bu yüzden sistem gereksinimlerini kontrol etmen gerekir :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı