AMD A6 3650 ve Geforce GTS 250 sistem ne kadar eder?

Bahadırcan

Hectopat
Daha fazla  
Adsız.png
Adsız1.png

Arkadaşlar bu sistem kaça gider? Fikirlerinizi beklıyorum.

Kasa Modeli:

Thermaltake V3 600W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
GTS 250 yi çıkartıp sat. Sonra da eke koyduklarımı alıp eski ekran kartını bu sisteme tak. Daha sonra da eline biraz para geçince GTX 750 alırsın. Ama soruna cevap verecek olursak o bilgisayarı (GTS 250 ile) 500 TL'ye satarsın.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    107,7 KB · Görüntüleme: 329
  • image.jpg
    image.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 332
açıkçası ben bf4 gta 5 BFH gibi oyunları hıgh de aça bilecek sağlam bir pc istiyorum ve elimdekileri satıp biraz para toplamak istiyorum ama nasıl yapıcağıma dair en ufak bir fikrim yok rica etesem bana istediğim gibi bir sistem soylermisin zahmet olucak ama elimde bir kasa daha var ama oda 300 TL yi geçiceğini sanmıyorum içinde 2x2 gb ram olması lazım derleme toplama iyi bir pc çıkarmak istiyorum açıkcası

Hocam a6-3650 bende kullanıyorum neden satıyorsunuz acaba güncel oyunları rahat oynatıyor hatta bf3 dahil ekran kartsız 1600x900 çözünürlükte medium ayarda stabil 30 fps civarı veriyor. HD6850 ile halen oyunları 1600x900' de oynuyorum bence yenisi için bekleyin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı