K KırmızıPikachu Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 360 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #1 AMD A6-5400k İşlemciye yanlışlıkla 2 yıl önce program ile ayarlarıyla oynanmış. Nasıl düzeltebiliriz? Anakart ASUS A55 BM e Bilgisayar eskisine göre bayağı yavaşlamış.
AMD A6-5400k İşlemciye yanlışlıkla 2 yıl önce program ile ayarlarıyla oynanmış. Nasıl düzeltebiliriz? Anakart ASUS A55 BM e Bilgisayar eskisine göre bayağı yavaşlamış.
A adamın dibi geldi Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #2 Format atmayı denedinizmi veya programla tekrar düzeltin veya bioastan ayarlama yapın.
K KırmızıPikachu Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 360 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #3 adamın dibi geldi dedi: Format atmayı denedinizmi veya programla tekrar düzeltin veya bioastan ayarlama yapın. Genişletmek için tıkla... PC'yi sıfırladım düzelmedi program hangisi?
adamın dibi geldi dedi: Format atmayı denedinizmi veya programla tekrar düzeltin veya bioastan ayarlama yapın. Genişletmek için tıkla... PC'yi sıfırladım düzelmedi program hangisi?
A adamın dibi geldi Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #4 KırmızıPikachu dedi: PC'yi sıfırladım düzelmedi program hangisi? Genişletmek için tıkla... Program ile ayarlarıyla oynanmıs dediğiniz hangi programsa aynısı ile düzeltin.
KırmızıPikachu dedi: PC'yi sıfırladım düzelmedi program hangisi? Genişletmek için tıkla... Program ile ayarlarıyla oynanmıs dediğiniz hangi programsa aynısı ile düzeltin.