H Hüseyin Talha Erkara Hectopat Katılım 15 Ocak 2014 Mesajlar 22 15 Ocak 2014 #1 Ailemi zar zor ikna ettim de, 700 liraya böyle bir sistem topladım. İyi-kötü olarak önerileriniz nelerdir? Topladığım Sistem : Anakart Sabit Disk İşlemci Kasa RAM
Ailemi zar zor ikna ettim de, 700 liraya böyle bir sistem topladım. İyi-kötü olarak önerileriniz nelerdir? Topladığım Sistem : Anakart Sabit Disk İşlemci Kasa RAM
Haluk Sekendiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Yer Konya Daha fazla Meslek Editör 15 Ocak 2014 #2 Hüseyin Talha Erkara dedi: Ailemi zar zor ikna ettim de, 700 liraya böyle bir sistem topladım. İyi-kötü olarak önerileriniz nelerdir? Topladığım Sistem : Anakart Sabit Disk İşlemci Kasa RAM Genişletmek için tıkla... Listede sadece kasa sorunlu görünüyor. Daha doğrusu kasanın içindeki güç kaynağı.
Hüseyin Talha Erkara dedi: Ailemi zar zor ikna ettim de, 700 liraya böyle bir sistem topladım. İyi-kötü olarak önerileriniz nelerdir? Topladığım Sistem : Anakart Sabit Disk İşlemci Kasa RAM Genişletmek için tıkla... Listede sadece kasa sorunlu görünüyor. Daha doğrusu kasanın içindeki güç kaynağı.
H Hüseyin Talha Erkara Hectopat Katılım 15 Ocak 2014 Mesajlar 22 15 Ocak 2014 #3 Haluk Sekendiz dedi: Listede sadece kasa sorunlu görünüyor. Daha doğrusu kasanın içindeki güç kaynağı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani işimi görmez mi?
Haluk Sekendiz dedi: Listede sadece kasa sorunlu görünüyor. Daha doğrusu kasanın içindeki güç kaynağı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani işimi görmez mi?
Haluk Sekendiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Yer Konya Daha fazla Meslek Editör 15 Ocak 2014 #4 Hüseyin Talha Erkara dedi: Nasıl yani işimi görmez mi? Genişletmek için tıkla... Kasanın kalitesiz olması hiç sorun değil. Ama güç kaynağı kalitesizse, sistem için zararlı olabilir. Özellikle marka Boost ise.
Hüseyin Talha Erkara dedi: Nasıl yani işimi görmez mi? Genişletmek için tıkla... Kasanın kalitesiz olması hiç sorun değil. Ama güç kaynağı kalitesizse, sistem için zararlı olabilir. Özellikle marka Boost ise.
H Hüseyin Talha Erkara Hectopat Katılım 15 Ocak 2014 Mesajlar 22 15 Ocak 2014 #5 Haluk Sekendiz dedi: Kasanın kalitesiz olması hiç sorun değil. Ama güç kaynağı kalitesizse, sistem için zararlı olabilir. Özellikle marka Boost ise. Genişletmek için tıkla... Peki aynı fiyatta veya çok pahalı olmayacak önerebileceğiniz bir güç kaynağı var mı? - - - Güncellendi - - - Peki bu kasa nasıl ?
Haluk Sekendiz dedi: Kasanın kalitesiz olması hiç sorun değil. Ama güç kaynağı kalitesizse, sistem için zararlı olabilir. Özellikle marka Boost ise. Genişletmek için tıkla... Peki aynı fiyatta veya çok pahalı olmayacak önerebileceğiniz bir güç kaynağı var mı? - - - Güncellendi - - - Peki bu kasa nasıl ?
Burak irturk Hectopat Katılım 26 Ekim 2013 Mesajlar 60 Makaleler 1 Yer Kyrenia Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pilotaj Öğrencisi 15 Ocak 2014 #6 VATAN COMPUTER - XIGMATEK - ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX S
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2014 #7 Cooler Master CMP-350 alsanız çok daha iyi olur.
H Hüseyin Talha Erkara Hectopat Katılım 15 Ocak 2014 Mesajlar 22 15 Ocak 2014 #8 Teşekkür ederim ama ben http://www.mormani.com dan alacağım bütün parçaları oradan seçerseniz çok memnun olurum.
Teşekkür ederim ama ben http://www.mormani.com dan alacağım bütün parçaları oradan seçerseniz çok memnun olurum.
Halil Toprak Hectopat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 89 15 Ocak 2014 #9 Hüseyin Talha Erkara dedi: Teşekkür ederim ama ben http://www.mormani.com dan alacağım bütün parçaları oradan seçerseniz çok memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma ama niye o site?
Hüseyin Talha Erkara dedi: Teşekkür ederim ama ben http://www.mormani.com dan alacağım bütün parçaları oradan seçerseniz çok memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma ama niye o site?
H Hüseyin Talha Erkara Hectopat Katılım 15 Ocak 2014 Mesajlar 22 15 Ocak 2014 #10 Halil Toprak dedi: Kusura bakma ama niye o site? Genişletmek için tıkla... Burada parçalar diğer sitelere göre daha ucuz olduğu için bu siteyi tercih ettim.
Halil Toprak dedi: Kusura bakma ama niye o site? Genişletmek için tıkla... Burada parçalar diğer sitelere göre daha ucuz olduğu için bu siteyi tercih ettim.