AMD A6 6400K APU CS:GO Multiplayer Testi

Herkese merhabalar. Bu videoda A6 6400K APU`nun CS:GO Multiplayer performansını göstermek için hazırladım. İyi seyirler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Evet oyunları açıyor fakat FPS düşük olunca insanın biraz keyfini kaçırmıyor değil. (BF3 ve BF4 de özellikle)

Neden gelmedi 3 saat uğraştım sabah bunun için yapmayın Allah aşkına. CS:GO hesabın varsa videodaki hesabı ekle konuşalım kardeşim eğer inanmıyorsan. (DM | CROSSFIRE *Majr)

Arkadaşlar bu videonun kalitesi biraz düşük geldi bana tekrar export alıp 720p de yükledim buyrun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Estağfirulalh hocam ne yeteneği CS:GO cumartesi indirimden aldım daha rekabetçiye hiç girmedim bile sadece eğlencede oynadım. Önceki CS lerden hatırladıklarımla az buz oynuyorum işte. Kanalıma abone olursanız yeni bir sistem siparişi verdim onunda daha kaliteli videolar çekmeyi planlıyorum (Fraps vs. kullanarak) izlersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…