22 Mart 2015 Mesaj: 4 Herkese merhabalar. Eski sistemim olan A6 6400K APU ile son 2 oyunun testinide yaptım. Battlefield 4 de hem singleplayer hem multiplayer ikisinide test ettim. İyi seyirler Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Herkese merhabalar. Eski sistemim olan A6 6400K APU ile son 2 oyunun testinide yaptım. Battlefield 4 de hem singleplayer hem multiplayer ikisinide test ettim. İyi seyirler Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bilgehan Demirkaya Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 2.897 Makaleler 6 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #2 Yine başarılı testler giderek ilerleme kaydediyorsun. Kolay gelsin bu arada. Bir de işlemci oyunda kaç dereceyi görüyor?
Yine başarılı testler giderek ilerleme kaydediyorsun. Kolay gelsin bu arada. Bir de işlemci oyunda kaç dereceyi görüyor?
KS KS enes13mes Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 385 Makaleler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #3 İşlemci sıcaklığı eğer silent moda alırsanız 45-50 yi geçmiyor. Eğer fanı %100 ile çalıştırırsanız oyun oynarken en fazla 40-45 derece oluyor.
İşlemci sıcaklığı eğer silent moda alırsanız 45-50 yi geçmiyor. Eğer fanı %100 ile çalıştırırsanız oyun oynarken en fazla 40-45 derece oluyor.
Mustafa0335 Hectopat Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2015 #5 Güzel inceleme. Düşük bütçeli arkadaşlar için bir rehber olur.