Satılık AMD A6 6400K İşlemci + Asus FM2 Anakart

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

enes13mes

Hectopat
Katılım
25 Temmuz 2014
Mesajlar
385
Makaleler
42
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
-Eylül 2014 de topladığım bilgisayar parçalarını 6 ay kullandım ve satıyorum.
-Anakart ve İşlemcinin sıfırdan farkı fiyatıdır. Eğer bi sıkıntı çıkarsa Vatan bilgisayardan eylül 2016 ya kadar garantilidir.
-İşlemcinin sıfırı 160 TL anakartın sıfırı 240 TL dir toplamda 400 TL olan parçaları 269 tl ye veriyorum. Sıfır almaktansa neredeyse yarı fiyatı olan 2.el parçaları almak çok daha mantıklı.
-Eğer arada bir oyuna girerim şöyle ucuz bir bilgisayar topluyorum diyorsanız fazlada bütçeniz yoksa A6 6400K ekran kartlı işlemci işinizi görücektir.
-Benden bir not bu sisteme takacağınız belleğin frekansı 1866 GHZ olsun çünkü işlemcinin içindeki ekran kartı bellek ihtiyacını RAM den karşılıyor.
-Bu sistemle her oyunun testini yaptım Teknoloji Muhabbeti Youtube kanalımda testleri görebilirsiniz. (Google veya Youtube arama kısmına Teknoloji Muhabbeti yazmanız yeterli.)
-CS:GO da 40-50 FPS , BF3 de 25-30 FPS , BF4 de 20-25 FPS veriyor.
-Eğer isterseniz parçalar ayrı ayrı satılır ve gelip elden alırsanız %10 indirim yapıyorum.
-Siparişi verdiniz ve kafanızda ya anakart bozuksa işlemci bozuksa diye soruyorsanız hiç merak etmeyin ürünleri kargo ücretini ödemek şartıyla iade edebilirsiniz.
-Diğer sorularınız için mesaj atmayı unutmayınız iyi alışverişler.

İkisinin toplam fiyatı 270 TL dir. Technopat ailesinde 240 TL ye veriyorum.

Ayrı fiyatları ise İşlemci 100 TL , Anakart 150 TL.

Sahibinden linki aşağıdadır fakat ilan onay aşamasında.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
 
Hocam merhabalar konunuzu kirtletmek istemem ama size bir şey sormak istiyorum.Amd a6 6400k işlemciye harici olarak r9 285 kartınızı takıp test etme imkanınız oldumu, herhangi bir darboğaz vs oluyor mu diye, bendede a10 7850k apu var.Harici ekran kartı alıcam r9 285, merak ediyorum darboğaz oluyor mu diye tekrardan özür dilerim konunuzu kirlettiğim için iyi günler .
 
Test ettim hocam linkde FPS test videoları mevcut.

Teknoloji Muhabbeti - YouTube

Benim A6 da darboğaz oluyordu 2 çekirdekli olduğu için ama A10 4 çekirdekli darboğaz olmaz büyük ihtimalle.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı