AMD A6 6400K Sistemin Performansı

eskiden işlemci oyunlara baya etki ediyo sanırdım ama etmiyomuş eskiden düşük işlemcili sistem toplardım ama içim kalırdı istediğim oyunu açar mı işlemci düşük kaçtı falan diye oysa çok az bişi etki ediyomuş inanıyorum ki senin topladığın pc de battlefield 3-4 gibi oyunları rahat aççam gta serisi filan

Bende GTX 750 Tİ var sosyalden ikinci el almıştım. Battlefield 3-4 ve GTA 5 oynama şansım olmadı. Fakat CS GO' da tüm ayarlar açık full HD çözünürlükte 100-150 Arası FPS alıyorum. NFS Rivals oyununda ayarlar en yüksekte sorunsuzca oynuyorum. Tomb Raider oyununda tüm ayarlar en yüksekte sorunsuzca oynuyorum. İşlemcinin oyunlarda pek faydası yok fakat artık yeni çıkan oyunlar genellikle 4 çekirdek istiyor. O yüzden en az İ3 4160 öneriyoruz. Youtube' de onlarca test videoları var R7 260X ile ilgili onları izleyebilirsin.

Yeni çıkan bazı oyunlar en az 4 çekirdek limiti koymaya başladılar. İ3 4160' da çift çekirdek fakat 4 çekirdek gibi çalışıyor. O yüzden bütçe yetiyorsa en az İ3 4160 öneriyoruz. G3258 çift çekirdek olduğu için 4 çekirdek isteyen oyunları açmıyor. Fakat oyunun biraz dosyalarını karıştırarak çalıştırılabiliyor. Mesela Far Cry 4 çift çekirdek limiti koymuş. https://www.technopat.net/sosyal/konu/far-cry-4-1-8-0-pentium-g3258-calistirma-rehberi.161351/ böyle bir yöntemle açılabiliyor.

Çekirdek sayısı düşük olunca ne oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…