A andorla Hectopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #1 Bütçeme göre bir sistem topladım. Asus a58m-a anakart AMD A6 6400k işlemci 160 gb harddisk Geforce 210 ekran kartı 4 gb kingston ram Crysis 2'yi yükledim ama oyunda donuyor, ekran kartım eski onu mu değştireyim sizce hangi parçayı değiştireyim? Elimde sapphıre radeon r7 240 var ekran kartını bununla değiştirsem sorun çözülür mü? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2014
Bütçeme göre bir sistem topladım. Asus a58m-a anakart AMD A6 6400k işlemci 160 gb harddisk Geforce 210 ekran kartı 4 gb kingston ram Crysis 2'yi yükledim ama oyunda donuyor, ekran kartım eski onu mu değştireyim sizce hangi parçayı değiştireyim? Elimde sapphıre radeon r7 240 var ekran kartını bununla değiştirsem sorun çözülür mü?
N Neutral Ziyaretçi 23 Kasım 2014 #2 İşlemci ve anakartında sorun yok. Ekran kartı çok düşük. R7 240 tak, tekrar dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İşlemci ve anakartında sorun yok. Ekran kartı çok düşük. R7 240 tak, tekrar dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A andorla Hectopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #3 Silinen üye dedi: İşlemci ve anakartında sorun yok. Ekran kartı çok düşük. R7 240 tak, tekrar dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki ram takviyesi yapmama gerek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2014
Silinen üye dedi: İşlemci ve anakartında sorun yok. Ekran kartı çok düşük. R7 240 tak, tekrar dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki ram takviyesi yapmama gerek var mı?
A andorla Hectopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #5 Silinen üye dedi: Hayır, yok. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeş. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2014