KS KS Eagle Hectopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 257 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2017 #31 Bilmiyorum dostum.Benim bi bilgisayarcı abim vardı diski falan temizledi ondan sonra FPS arttı.İstersen nasıl yapılacağını yazayım
Bilmiyorum dostum.Benim bi bilgisayarcı abim vardı diski falan temizledi ondan sonra FPS arttı.İstersen nasıl yapılacağını yazayım
1 144074 Kilopat Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 642 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Aralık 2017 #32 Mithat Berhan dedi: Donanımsal bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... İşte o sorunun kaynağını bulmak lazım. Eagle dedi: Bilmiyorum dostum.Benim bi bilgisayarcı abim vardı diski falan temizledi ondan sonra FPS arttı.İstersen nasıl yapılacağını yazayım Genişletmek için tıkla... Yazarsan sevinirim.
Mithat Berhan dedi: Donanımsal bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... İşte o sorunun kaynağını bulmak lazım. Eagle dedi: Bilmiyorum dostum.Benim bi bilgisayarcı abim vardı diski falan temizledi ondan sonra FPS arttı.İstersen nasıl yapılacağını yazayım Genişletmek için tıkla... Yazarsan sevinirim.
KS KS Eagle Hectopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 257 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2017 #33 Fazla bi işlem yok.Bilgisayarım'a girip iki diske de sağ tık yapıp Özellikler --->Diski temizle--->Tüm dosyaları seçin ve iş biter.
Fazla bi işlem yok.Bilgisayarım'a girip iki diske de sağ tık yapıp Özellikler --->Diski temizle--->Tüm dosyaları seçin ve iş biter.
1 144074 Kilopat Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 642 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Aralık 2017 #34 Eagle dedi: Fazla bi işlem yok.Bilgisayarım'a girip iki diske de sağ tık yapıp Özellikler --->Diski temizle--->Tüm dosyaları seçin ve iş biter. Genişletmek için tıkla... Bu işlemi yaptım fakat bende öyle ahım şahım şeyler yoktur çünkü PC ye 1 hafta önce format atmıştım.
Eagle dedi: Fazla bi işlem yok.Bilgisayarım'a girip iki diske de sağ tık yapıp Özellikler --->Diski temizle--->Tüm dosyaları seçin ve iş biter. Genişletmek için tıkla... Bu işlemi yaptım fakat bende öyle ahım şahım şeyler yoktur çünkü PC ye 1 hafta önce format atmıştım.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 20 Aralık 2017 #35 Sürücü üzerinden ayarları optimum performans yapıp tekrar deneyin.
1 144074 Kilopat Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 642 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Aralık 2017 #36 Mithat Berhan dedi: Sürücü üzerinden ayarları optimum performans yapıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Söylemek istediğiniz şeyi anlamadım şu an.
Mithat Berhan dedi: Sürücü üzerinden ayarları optimum performans yapıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Söylemek istediğiniz şeyi anlamadım şu an.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 20 Aralık 2017 #37 Ekran kartı sürücüsü yüklü mü?
1 144074 Kilopat Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 642 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Aralık 2017 #38 Mithat Berhan dedi: Ekran kartı sürücüsü yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Radeon ayarlarından mı yapayım yani ? Ben herşeyi performansa çektim zaten ayarlardan.
Mithat Berhan dedi: Ekran kartı sürücüsü yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Radeon ayarlarından mı yapayım yani ? Ben herşeyi performansa çektim zaten ayarlardan.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 20 Aralık 2017 #39 Hocam senin bilgisayarında sorun var gibi duruyor. Farklı konu açın yardımcı olalım.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 20 Aralık 2017 #40 Servise göster baksınlar Şarjı takıyon mu?