AMD A6 9220 sisteme oyun önerisi

Ekrem Haydra

Hectopat
Yer
Ankara/Pursaklar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cihaz adı Ekrem_Tuf_15
İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz 2.69 GHz
Takılı RAM 16GB
Ekran Kartı Nvidia Geforce RTX 2050
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci

Asus Tuf Gaming F15
Meslek
Öğrenci
AMD A6 9220 Radeon R4 işlemci Radeon tm R4 Graphics ekran kartı 4 GB DDR4 RAM'im var. CS:GO kaldırır mı ve hangi oyunları önerirsiniz?
İşletim sistemi Windows 10 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka senin işlemci-ekran kartı ikilisi baya düşük performanslı. Özellikle işlemcinden dolayı dizüstü sisteme sahip olduğunu düşünüyorum. Bence yine de oyun oynamaya engel değil. GT 1030 um var ama oynadığım bir çok oyunu senin sistemde gayet oynatır.

zaten laptop
ne önerirsin cs go kaldırır mı

zaten laptop

ne önerirsin cs go kaldırır mı
Valla dostum GT 1030 um var dedim ama ram den kaynaklı bende CS GO oynayamıyorum çünkü benimde seninki gibi 4 GB ram var ve daha fazla yükseltemiyorum. Ama Lol, Max Payne 2, Serious Sam, 2015 Öncesi Fifa ve Pes serilerini tavsiye edebilirim. Ya da en iyisi bir işe girip yeni bir sistem toplamak için para kazanmak. Yeni sistem derken laptoptan bahsetmiyorum çünkü bence bu devirde kesinlikle laptop alınmaz 1 sene öncekinin 3-4 katı fiyatındalar.

gta 5 düşük ayar da kaç fps takılma olu mu crackli oyun da
gta 5 düşük ayar da kaç fps takılma olu mu crackli oyun da
gta 5 düük ayarlarda kaç fps verir takılma olur mu crackli oyun da

Hiç düşünme CS:GO'yu. Ama platform aksiyon turu oyunlar ve GTA 4 oynarsın GTA 5'de oynayabilir ama en düşük ayarlarda.
emin misin gta 5 ten kaç fps olur
lütfen güzel bu sistemin yeteceği oyun önerebilir misiniz
Hiç düşünme CS:GO'yu. Ama platform aksiyon turu oyunlar ve GTA 4 oynarsın GTA 5'de oynayabilir ama en düşük ayarlarda.
lütfen cevap ver

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…