AMD A6 9220 sisteme oyun önerisi

Fall Out 3
Fall Out New Vegas
The Elder Scrolls IV Oblivion
The Elder Scrolls III: Morrowind
The Elder Scrolls V Skyrim Legendery Edition
GTA San adreas-Vice City-3
Euro Truck Simulator 2
Age Of Empires3
Rise Of Nations
Call Of Duty 2-3-Black Ops-Modern Warfare
Stranded Deep
Need For Speed MW(2005)
MineCraft Windows 10 edition
Half-Life 1-2
Mount & Blade: Warband
Crysis 1-2
Dark Souls 1-2
PES 2013
Portal 2
Assassin's Creed 1-2-3-4-Brotherhood-Revelations
Dragon Age: Origins
Mafia 1-2
Bully
Max Payne 1-2
Terraria
LOL
Sonic: Hereos
Witcher 1-2
Far Cry 1-2-3
Sanırım bunları rahat oynarsın.

Son düzenleme:
ÇOK teşekkür ederim sonunda doğru düzgün bir cevap geldi
gta 4 veya 5 oynatmaz mı sence çok akıcı istemiyorum hafif kasma olabilir bir de şey ets 2 de crack li oyunda biraz sıkıntı çektim

ÇOK teşekkür ederim sonunda doğru düzgün bir cevap geldi

gta 4 veya 5 oynatmaz mı sence çok akıcı istemiyorum hafif kasma olabilir bir de şey ets 2 de crack li oyunda biraz sıkıntı çektim
Raminiz 4 GB. 8 yaparsanız belki olur. Şu videodaki adam 8 GB ramle 25-30 fps alıyormuş. 4 GB ramle kestiremiyorum ama. Ekran kartınız apu çünkü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

tamam teşekkür ederim sence 4gb ramla 20 fps alamazmıyım hafif takılmayla işletim sistemim 64 bit

tamam teşekkür ederim sence 4gb ramla 20 fps alamazmıyım hafif takılmayla
Kestiremiyorum tam. VRAM'iniz yetersiz gelebilir. Sanırsam 4gb ramde r4 grapichs 512mb VRAM'e sahip oluyor ama tabi denemeden bilemezsiniz. Ayrıca videosunu attığım adam çok güzel deneme listesi yapmış kafanıza takılana bakabilirsiniz diğer oyunlarda da
Böyle bir genelleme yapmak doğru olmaz. Witcher 2 2012 yapım ve kaldıracağını zannetmiyorum.
Witcher 2'yi havada karada oynatır.
Edit: Havada karada olmasa da stabil oynatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
tmm çok teşekkürler
gamedabate sitesinde sistemim yeterli gözüküyor

tmm çok teşekkürler

gamedabate sitesinde sistemim yeterli gözüküyor
Videoyu eskisini kopyalayıp durdu. Tarayıcı yeniden açıp-kapatıp düzelttim. Ama raminizi ilerleyen zamanlarda artırmanız size güzel bir dönüş sağlar. Bu videoda ki arkadaş bir hayli oyun oynamış sizin sistemle.

birde birşey soracağım vramıme 512 mb dediniz ama benim dxdiag da 128 mb gpu ve cpu z de ise 80 mb gözüküyor neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…