AMD A6 sisteme CS:GO için ekran kartı önerisi

alfastatic

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Benim sistemim resimde gözüktüğü gibi işlemci AMD A6, RAM olarak 4 GB Kingston HyperX RAM, ekran kartı AMD 6570, 160 GB SSD 550/500'lük bulunmakta. CS:GO oynarken 40-50 FPS arasında oynuyorum oyunun kendi otomatik ayarlarında, görüntü ayarlarını düşürdüğüm zaman nedendir bilmem FPS daha çok düşüyor 20-30 FPS civarında oluyor ayarları yükselttiğimde daha yüksek FPS alıyorum fakat max 50 civarları. Bundan dolayı da ara sıra mouse tam dönmüyor (ucuz dandik mouselardan değil) bir takılma gibi oluyor veya roundlarda nadir donmalar gerçekleşiyor (yaşananlar FPS kaynaklı işletim sisteminde sıkıntı yok yeni formatlı driverlar güncel bir tek CS:GO ve Eclipse yüklü), ben de ekran kartımı yükseltirsem FPS'im de yükselir diye düşünüyorum. Sizce ekran kartı olarak ne alırsam CS:GO'da FPS'im yükselir veya başka önerileriniz varsa bekliyorum fiyat-performans olursa iyi olur şimdiden teşekkürler...

(Ping konusunda bir sıkıntım yok geceleri 45-55 arasında gündüzleri 55-60 arasında alıyorum)

[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır almayı düşünüyorsan GT 1030 , R7 250. (300 ~ 350 TL)

İkinci el olarak Gtx 750 ti , Gtx 950, R7 265 , R7 270 gibi modellere bakabilirsin. (300 ~ 500 TL)

R7 250 alabilirsin.

Peki msi gt 1030 kullanabilir miyim?? Alsam dar boğaz veya uyumluluk sıkıntısı olur mu?

ve fanlı ile fansız arasında ne fark vardır soğutma konusunda fansız da kaliteli soğutma yapıyormuş metali

Darboğaz bir miktar yapar ama rahatsız etmez, alınır. Anakartınız ile uyumludur.

peki hazır konu açıkken bir şey daha sorucam

işlemcimi yükseltmek istiyorum ne almalıyım bu anakarta uyumlu ne işlemcisi alabilirm (gt 1030 ile uyumlu çalışabilecek)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…