AMD A8-3870 işlemciye ekran kartı önerisi

Emrexx

Decapat
Elimdekiler;
  • A8-3870 işlemci
  • Asus F1A75-M LE anakart
  • 8 GB RAM 1600 MHz 1x8
  • ATX-400w PSU
Ekran kartı düşünüyorum. İçimden GTX 1050 Ti falan geliyor ama darbogaz olur olmaz hicbir fikrim yok. Normalde APU kullanayım dedim bir 8 GB RAM daha alıp ama RAM yeter bana bence.

Ben de ekran kartına yöneldim anakart Crossfire destekliyor ama hangi kartla yapsam iyi performans olur PSU yeter mi? İslemci yeni kartlarinin CF'sini kaldirir mi falan hicbir fikrim yok. Bence Nvdia'dan bu sistem icin olabildigince guncel ve performansli bir kart daha iyi olur dedim.

Sizce ne takabilirim PSU da kalitesiz sanırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsi fikrim bu sistemi yükseltmeye değmez. 1050 den sonraki kartlara darboğaz yapacaktır.
Anakart ve işlemcini 200e satıp X5460 işlemci ve LGA775 G41/P41 anakart almalısın. Ondan sonra Aliexpress'ten 250TL ye GTX750ti alırsın her oyunu açar oynatır. Tabi PSU nu da yenilemen lazım.

Yeni sistemler ucuz degil malesef ki. Elimde de yuksek butce yok hic. 1000tl var Ekran Karti için en yeni guncel oyunlari oynamiyorum zaten. Bu sistemde iyi performans verecek darbogaz yapmayacak bi kart alsam. Yeter R7 360 nasil olur sizce PSU yeter mi? İslemci darbogaz yapar mi? Beni ortlama-iyi oyunlarda goturecek bişey ariyom.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı